Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Berbec

(21 martie - 20 aprilie)
Informatii rapide
  • Planeta: Marte
  • Element reprezentativ: Focul
  • Culori preferate: Rosu, Negru si Alb
  • Pietre pretioase: Rubin si Diamant
  • Animale reprezentative: Berbecul
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Berbec

Copilul Berbec pare sa avanseze cu viteza luminii, lasand parca in urma lor un sir de praf de stele. De indata ce poate merge, acesta cotrobaie prin toate colturile casei si nu numai, pentru a descoperi tot ce le sta in cale si pentru a experimenta orice la maximum. Asa ca toate cotloanele si ungherele sunt pur si simplu irezistibile pentru micii berbeci!

Acestia par sa aiba energie si rezistenta inepuizabile, asa ca parintii trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare si probabil si mai multa cafea pentru a le face fata. Fiind primul semn din zodiac, Berbecul este inzestrat si cu trasaturi de conducator, astfel ca, inca de mici copii par sa preia controlul asupra intregii case.

Avand tendinte de conducatori, nu vor tolera sa li se vorbeasca de sus, asa ca cea mai utila pentru parinti este comunicarea clara, de la egal la egal. Cum au si o latura dramatica, nu este exclusa posibilitatea ca locuinta sa fie transformata intr-o totala scena de teatru pentru povesti si spectacole.

Totodata iubesc sa fie apreciati pentru ceea ce fac fie printr-un simplu compliment, fie printr-o recompensa la cumparaturi. Este asadar zodia care ravneste cel mai mult dupa “aplauze”!

Copiii Berbec sunt incredibil de determinati dar si foarte usor de frustrat, asa ca mare grija! De indata ce intalnesc unele limite si bariere este foarte probabil sa isi piarda interesul in ceea ce fac. Desi sunt foarte temperamentali, ei nu intentioneaza sa foloseasca cuvintele drept arme, totusi, va puteti trezi involuntar atacati verbal.

Fiind totusi o zodie conducatoare, se ascunde si multa diplomatie in ei, asa ca dati-le un ragaz de 20 de minute dupa o discutie aprinsa si este foarte probabil ca situatia sa ia cea mai buna intorsura. In ciuda comportamentului vulcanic, le place sa invete de la cei din jur si exemplele date ii pot transforma in minunate, sincere, amuzante persoane cu un puternic sentiment de integritate. Simtul umorului li se dezvolta grozav pe masura ce cresc.

Si in cele din urma, micutii Berbeci abunda de energie insa sunt slab coordonati. Se misca si avanseaza atat de repede incat risca sa se impiedice si de cel mai mic detaliu pe care omit sa il observe. Ideal este sa fie implicati in activitati sportive care ii vor ajuta ca micul trup sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mintea lor rapida ca un pilot de curse.

Fata Berbec

Parintii fetelor Berbec trebuie sa se pregateasca de aventura! Increderea si setea pentru orice este riscant duce adesea fata Berbec in belele (mai mici sau mai mari). Si vai de cei ce incearca sa o controleze, pentru ca vor primi o privire atat de patrunzatoare incat arata indignarea fara a folosi macar un singur cuvant!

Fata din aceasta zodie nu este un copil conventional si nici nu va fi un adult conformist; va fi foarte inversunata in ceea ce ii priveste independenta, indiferent de cate ori i se spune de pericolele ce o pazesc. Desi acestea suna putin coplesitor, ea are si foarte mult potential, iar daca i se canalizeaza intr-un mod pozitiv energia, ambitia ei va fi mare deschizatore de drumuri, putand sa obtine aproape orice isi propune.

Ii place sa dea ordine, uneori parand sa fie putin prea tiranica in acest sens. Pentru a o ajuta sa transforme totul intr-un mod benefic, rugati-o sa va ajute sa luati decizii impreuna in ceea ce priveste casa, gospodaria (la inceput) – cum ar fi, sa decida ce prajituri sa aveti astazi la cina.

Adora gruparile de prieteni si stie cum sa adune oamenii laolalta astfel incat echipa ei sa fie cea mai buna. Mai ales in perioada adolescentei, ii place sa isi testeze limitele odata cu rabdarea celor din jur si nu indrageste deloc regulile.

Are totusi suflet de inventator si va veni adesea cu idei bune si concept de success. Iar daca ii dai timp si unelte pentru a-si atinge scopurile si a-si crea conceptele, va fi foarte fericita, aceasta fiind si o idee buna de a-I canaliza energia intr-un lucru util.

Reclama
Baiatul Berbec

In intregul process numit "viata", baiatul Berbec va fi intotdeauna in capul randului pentru a… instiga. Nu va fi niciodata un bun discipol si nici nu va fi vreodata devotat cuiva.

Baietii Berbec sunt in general sanatosi si puternici de la nastere. La acestea se adauga inevitabil si energia lor nemuritoare, iar rezultatul este o mama de Berbec mereu obosita. Aceasta energie se simte adesea inca din pantec, burtica mamei parand a fi o sala de antrenamente!

Este recunoscut pentru creativitatea sa, iar jocurile sale vor fi adevarate scene de lupte intre cavaleri si dragoni. Le plac "luptele" foarte mult, insa acestea trebuie sa fie demne de intelectul si indemanarile lor. Unele din bataliile la care se implica destul sunt cele cand se apropie ora de somn sau cand trebuie sa manance ce i se ofera. La fel se intampla si cu jucariile preferate!

Baietii Berbec se satura adesea de anumite proiecte atunci cand sunt la jumatatea lor si isi muta imediat atentia catre urmatoarele "aventuri" ce ii captiveaza.

Sunt competitivi si foarte teritoriali, asa ca impartirea locului de joaca cu alti copii poate fi uneori o problema. Insa pe masura ce ating varsta adolescentei, vei fi impresionat! Acela este momentul in care isi transforma "abilitatile" in schimbari pline de motivatie.

Acesta este si momentul in care ar fi bine sa il indrumati catre cercuri de prieteni cu preocupari serioase, ingenioase, demni de urmat, pe care va incerca sa ii surclaseze.

Ce este de admirat la tine?
Fiind unul din semnele de foc ale zodiacului, esti cu siguranta un lider innascut!
Esti intotdeauna gata pentru noi provocari si esti dispus fara nici o ezitare sa iti pui la bataie toata energia pentru orice detaliu iti atrage atentia.
Joci doar pentru a castiga si pentru a-ti atinge scopurile muncesti din greu, iar pentru asta esti de admirat!
Berbecul face parte din categoria celor care considera o singura persoana cel mai bun prieten fiind intotdeauna loial grupului din care face parte si pe care il pastreaza intotdeauna in suflet.
Asculti cu atentie pe oricine ... atata timp cat iti trezeste interesul.
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
O persoana nascuta sub semnul Berbecului se poate enerva sau plictisi chiar si atunci cand nu te astepti! Incapatanarea iti iese la suprafata odata cu momentele cand devii iritat daca ti se spune ce sa faci.
Mare atentie, pentru ca de multe ori ai tendinta de a intra in belele atunci cand contrazici sau pui la indoiala cele spuse de superiorii tai!
Uneori devii prea autoritar si judeci in mod gresit persoanele din jurul tau. Insa chiar si acestia, odata ce te vor cunoaste mai bine, isi vor da seama ca nu actionezi sau vorbesti cu rautate.
Asa ca iti este recomandat ca din cand in cand sa iti lasi partea mai blanda sa straluceasca la suprafata!
Ce iti place?
- Sa ai multi, multi bani de cheltuit
- Haine noi, cat mai des posibil
- Cadouri impachetate cu bun gust
Ce NU iti place?
- Sa astepti la rand
- Sa fii amanat
- Sa fii ignorat
- Mancarea fara gust