Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Capricorn

(21 decembrie - 19 ianuarie)
Informatii rapide
  • Planeta: Saturn
  • Element reprezentativ: Pamant
  • Culori preferate: Negru, Mov, Verde si Gri
  • Pietre pretioase: Diamant Negru, Rubin si Onix
  • Animale reprezentative: Capra
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Capricorn

Inca de mici copii par sa fie fundatia nestavilita a familiei si vin pe lume cu o minte mult mai batrana decat corpul lor. Asta inseamna ca acest copil se va zbate mereu sa dea ce e mai bun din el si se va pedepsi pe sine insusi pentru orice deficienta creata. Ei stiu ca s-au nascut sa atinga varful muntelui sau cel putin sa moara incercand.

Nu ii mustrati atunci cand esuaza, pentru ca o fac destul singuri. Eventual incurajati-i spunandu-le ca efortul si consecventa ii pot ajuta sa aiba success.

Copiii Capricorn iubesc consecventa, nu le place sa se mute sau sa schimbe scoala si indragesc traditia. Continuitatea in programul lor este un motiv de confort. Asa ca nu va trebui sa va faceti griji ca nu se tine de sarcini sau de un anumit program.

Natura este locul de joaca preferat al copiilor din aceasta zodie si totodata locul unde le place sa stea atunci cand mediteaza si trebuie sa ia anumite decizii.

Sunt amibitiosi si le place miscarea, asa ca prefera sa mearga mai jos decat sa ia autobuzul.Cand nu se afla la joaca, le place sa stea langa parintii lor.

Fiind guvernati de elementul Pamantului, ei prefera ratiunea inaintea emotiilor si uneori afiseaza intelepciune impresionanta celor care vor sa ii asculte.

Fata Capricorn

Primul lucru pe care parintii unei fete Capricorn il vor observa este ca nu pare chiar un copil, fiind dominata inca de mica de maturitate. Este nascuta sa gandeasca si sa se poarte ca un adult.

Poate fi adesea fericita si lipsita de griji, insa totodata poate interveni si melancolia, moment in care parintii trebuie sa ii acorde sprijinul necesar cu multa dragoste si atentie. Totodata ii place organizarea si va ajuta si cel mai dezordonat prieten sa se puna la punct cu lucrurile.

Ii mai place sa aiba si o anumita rutina de dimineata, iar daca este intrerupta, acest fapt o va dezechilibra. Maturitatea ei se materializeaza si prin faptul ca este atrasa de prieteni mai in varsta sau chiar de adulti in conversatii.

La joaca, ea prefera sa faca lucruri cu folos, si este mai degraba atrasa de activitatile de gradina decat de jocul de-a prinselea. La scoala, isi ia responsabilitatile in seriosi si rareori trebuie sacaita pentru a-si termina sarcinile.

La varsta adolescentei devine o persoana demna de incredere.

Reclama
Baiatul Capricorn

Micul Capricorn tanjeste dupa siguranta si asemenea fetelor, par sa se nasca deja maturi. Inca de mici par sa goneasca dupa anumite scopuri pe care vor sa le transforme in realitate. Astfel ca va fi foarte bine orientat catre telurile sale in viata, fara insa a neglija familia.

Este foarte ambitios in orice face si mai de fiecare data isi va depasi colegii in activitati.

Ceea ce ii misca din temelii este momentul in care sunt ridiculizati si interpretati gresit. Acest fapt ii poate dezorienta si intrista chiar si saptamani intregi. Aici este momentul in care parintii trebuie neaparat sa intervina cu o doza buna apreciere.

Un lucru surprinzator, tinand cont de faptul ca sunt baieti, este acela ca sunt foarte ordonati! Camera lor va fi mereu curata si bine organizata, iar pentru acest fapt, mamele sunt mai mult decat incantate.

Ei au o ordine aparte pe care nu trebuie sa o deranjezi, chiar daca nu intelegi cum si-a putut "ordona" astfel lucurile. Daca camera si zona lui de comfort ii sunt asaltate, micul Capricorn cu siguranta nu va fi multumit!

Ce este de admirat la tine?
O persoana foarte muncitoare, esti plin de determinare si persistenta atunci cand vrei ceva cu adevarat.
Ti s-a dus reputatia ca esti un bun sfatuitor si esti de asemenea generos!
Iti pot face un prieten cu adevarat loial iar atunci cand iubesti pe cineva, il iubesti pentru totdeauna!
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
Daca esti tradat sau dezamgit o data de un prieten, nu vei mai scapa de suspiciune in privinta lui.
Uneori iti testezi prietenii pentru a vedea daca sunt de incredere.
Ai de multe ori tendinta sa fii neiertator, mai ales daca esti persecutat!
Trebuie sa inveti sa o lasi mai usor cu toate acestea!
Ce iti place?
- Numele de branduri
- Intimitatea
- Jocuri cu incrucisari de cuvinte
- Confortul
Ce NU iti place?
- Surprizele
- Sa te simti singuratic
- Sa irosesti banii