Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Fecioara

(23 august - 22 septembrie)
Informatii rapide
  • Planeta: Mercur
  • Element reprezentativ: Pamant
  • Culori preferate: Verde Lime
  • Pietre pretioase: Olivina si Opalul
  • Animale reprezentative: Liliacul si Ariciul
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Fecioara

La fel ca Maica Teresa, copilul Fecioara pare sa se fi incarnat pentru a servi umanitatea si pentru a lumina sentimentul de iubire neconditionata oriunde s-ar afla.

Ca si parinti ai unui copil Fecioara, veti observa cu rapiditate ca cel mic tanjeste dupa perfectiune si totodata sunt micile ajutoare de nadejde ale mamicilor in orice domeniu simt ca este nevoie de ei.

Firea lor altruista ii poate face uneori sa se neglijeze pe ei insisi, moment in care parintii pot intervene cu mici sfaturi.

Una din activitatile lor preferate este invatatul si niciodata nu par sa aiba suficiente carti si obiecte de studiu. Astfel, ei deprind foarte repede tot felul de trucuri si abilitati, pentru ca stiu sa asculte cu atentie.

Este atent la detalii, foarte ordonat si ii place sa puna totul la punct si chiar transformarea locurilor si a lucrurilor. Asa ca, in camera lor rareori veti vedea dezordine.

Fiind atat de meticulosi si organizati, ar putea uneori sa aiba tentinta sa uite sa se… joace! Asa ca oferiti-le constant cate un mic impuls catre jocuri, pentru a nu ajunge mai tarziu adevarati dependenti de munca ce omit micile placeri ale vietii.

De asemenea, ei cred ca trebuie sa fie perfecti, fara defecte pentru a merita dragostea, lucru care i-ar putea pune in dificultate pe parinti care trebuie cu insistente sa le arate ca sunt demni de dragostea lor. Asa ca cele mai bune "daruri" pe care parintii i le-ar putea oferi sunt insuflarea umorului si a caracterului jucaus.

Fata Fecioara

Fetita in zodia Fecioara este cel mai de incredere copil pe care il poti avea! Ii place consecventa, stabilitatea, increderea si afiseaza intotdeauna celor din jur aceste caracteristici.

Ea debordeaza de farmec, insa are totodata tentinta sa fie maniaca cu ordinea, iar cand lucrurile nu sunt in ordine, devine agitata. De tinut minte este faptul ca nu trage repede o concluzie. Formuleaza diverse scenarii, pune totul cap la cap, analizeaza totul cu mintea ei sistematica, apoi vine cu decizia care cel mai adesea este una grozava.

Vor fi zile in care vi se va parea ca fata Feciora este dintr-o alta lume. Are un simt al traditiei si conventiei care o face sa para de moda veche.

Reclama
Baiatul Fecioara

Baietii Fecioara sunt caracterizati de un munte de blandete! Totodata sunt foarte pretentiosi si au mari asteptari de la tot ce ii inconjoara. Ei de asemenea sunt foarte ordonati si in plus, le place sa creeze aceasta ordine si pentru cei din jur.

Cateodata, este greu sa tii pasul cu rationalitatea lor patrunzatoare, fiind persoane foarte intelectuale. Putem spune ca sunt asemenea elefantilor: nu uita niciodata detaliile importante, care ii ajuta fie sa ajunga mari artisti, fie mari conducatori printre colegii lor.

Nu ii plac disputele si sare mereu sa incheie cearta oferind cele mai bune solutii. Cand vine vorba de conflictele cu prietenii, prefera sa se dea la o parte decat sa participe la barfe.

Ce este de admirat la tine?
O personalitate puternica, muncitoare, care vrea sa atinga perfectiunea in orice face!
Esti un prieten loial care incearca mai mereu sa nu raneasca sentimentele celor din jur.
Pentru ca nu se poate spune despre o fecioara ca este dezordonata ci din contra, esti probabil cel mai bun organizator de evenimente si petreceri.
Iti place sa citesti carti si reviste iar curatenia si viata sanatoasa sunt necesitati pentru tine!
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
Din moment ce vrei sa fii perfect in orice faci, nu esti niciodata fericit si multumit si ai tendinta sa te suprasoliciti!
Toate acestea nu pot duce decat la irascibilitate, nervi si mult prea multe griji!
Incearca sa iti crezi prietenii atunci cand iti spun ca ai facut o treaba minunata!
Ce iti place?
- Sa fii punctual
- Sa folosesti sapunuri si sampoane de firma
- Sa organizezi liste
- Animalele mici
Ce NU iti place?
- Spatii aglomerate si galagioase
- Pasta de dinti fara capac
- Ca oamenii sa iti mute lucrurile
- Sa stai prea mult locului