Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Gemeni

(21 mai - 21 iunie)
Informatii rapide
  • Planeta: Mercur
  • Element reprezentativ: Aerul
  • Culori preferate: Portocaliu
  • Pietre pretioase: Turmalina
  • Animale reprezentative: Cotofana
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Gemeni

Copiii din zodia Gemeni sunt ca o cutie cu surprize, nu stii ce se afla inauntru pana nu o deschizi! Sunt fascinanti si uimirea de pe chipul lor de fiecare data cand descopera ceva nou te atinge la suflet. Vorbim la plural pentru ca in copilul Gemeni se ascund doua suflete!

Parintii acestor copii nu vor trebui sa isi faca vreodata griji in legatura cu comunicarea micutilor pentru ca ei adora sa vorbeasca si in plus vor aduna tot felul de informatii pe care abia asteapta sa le impartaseasca. Acest lucru nu il fac doar sa se dea putin mare, dar si pentru ca in mare parte asa leaga ei prietenii si relatii.

Parintii de Gemeni vor descoperi rapid ca cel mic are o minte agera, o inteligenta dezvoltata dar si o imaginatie cat se poate de bogata. Problema este ca, avand "doua minti", ei oscileaza intre idei, decizii, etc. , uneori chiar in cateva minute si se asteapta ca cei din jur sa tina pasul cu ei! Provocarea noastra este sa stim cu care din "cei doi" vorbim la momentul respectiv.

Una din cele mai profunde trasaturi ale personalitatii Gemenilor este aceea ca sunt capabili sa vada lumea din 2 perspective: atat prin Yin cat si prin Yang. Natura duala a acestora ii pune uneori in dificultate chiar si la cele mai simple decizii cum ar fi "vrei vanilie sau ciocolata?".

Se angajeaza deseori in mai multe proiecte in acelasi timp, insa la multe din ele renunta inainte de a fi incheiate, pentru ca "a termina ce ai inceput" nu este punctul lor forte.

Dragi parinti de Gemeni, fiti pregatiti pentru gasti de prieteni foarte variate ale copilului dvs, pentru ca au nevoie de diversitate pentru a nu se plictisi. Cu farmecul si cu talentul lor in comunicare vor "colecta" prieteni asa cum cum colectionarii aduna monezi. Astfel, casa voastra nu va fi niciodata goala.

Cea mai fermecatoare insusire a Gemenilor este fara indoiala faptul ca niciodata nu isi vor pierde exuberanta aceea mereu tanara si jucausa. Pentru parinti, acest fapt inseamna ca si cand fiul lor va avea 20 de ani, va mai avea ocazia de a-l simti ca pe copilul din primii ani de viata, plin de curiozitate si zambete copilaresti.

Fata Gemeni

A avea o fata Gemeni este echivalentul la a participa constant intr-un joc de vanat comori. Curiozitatea ei conduce totul si nu se termina odata cu explorarea.

Fiti pregatiti pentru intrebari dupa intrebari despre absolut orice ii acapareaza privirea. Uneori pentru parintii ei, cautarea de raspunsuri la intrebari poate fi frustrant, insa multumita internetului din ziua de azi, situatia se poate usura. Va spunem aceste lucruri pentru ca veti ajunge sa va intrebati "asta de unde a scos-o? de unde a auzit asa ceva?!".

Este foarte important sa le raspundeti la intrebari, sa le "calmati" curiozitatea, pentru ca este una din metodele prin care ea va fi fericita, captivata si concentrata.

De indata ce ea este sufficient de mare, va trebui sa ii faceti cunostinta cu stiinta, explorarea naturii, carti cu imagini si scenario neprevazute, pentru ca un singur hobby sau o singura forma de joaca nu este suficienta pentru a-I satisfice ambele "fete" ale caracterului sau.

Fata Gemeni este ca un magnet de informatii. Mintea si sufletul ei sunt bine conectate, asa ca daca "hraniti" una din ele, ambele vor fi satisfacute. Lumea este locul lor de joaca si vor experimenta orice cel putin odata (sau de 2 ori daca le-a placut) si in plus, fascinant mai este si faptul ca rar veti avea 2 zile la fel cu acest tip de character.

Intensitatea lor le conduce deseori la scoala in participarea la piese de teatru sau in roluri de povestitoare. Iubesc sa fie in centrul "scenei" si se pot descrie pe ele insele intr-o mare varietate de roluri.

Au o capacitate atat de mare de convingere, incat ii pot convinge pe toti cei din jur de orice vor ele, uneori acest fapt fiind folosit si drept manipulare.

Vor avea totusi si probleme cu unii colegi sau prieteni cu care isi vor pierde repede rabdarea daca nu vor putea vedea totul asa cum vede ea, asa ca aici nu trebuie sa lipseasca sfaturile parintesti.

Reclama
Baiatul Gemeni

Daca ti-ai dorit vreodata Gemeni, felicitari, pentru ca cu un baiat din aceasta zodie ai practic 2 copii dintr-o lovitura!

Cele 2 fete ale baiatului Gemeni pot fi atat de diferite incat la un moment dat ai senzatia ca o iei razna! Intr-o zi este total de acord cu ceva anume pentru ca a 2-a zi sa devina total inversunat pe situatia respectiva (mai fascinant este ca le face pe ambele sa para foarte rezonabile).

Ager si inteligent, baiatul Gemeni are o minte atat de activa incat are constant nevoie sa o tina in miscare. Asa ca nu e niciodata prea devreme sa ii citesti povesti. Poate ca ai impresia ca nu a ramas cu multe idei din povestea citita la culcare, cand de fapt mintea lor a asimilat mai mult decat trebuia.

O provocare pentru parintii lor este predilectia lor la glume si farse. Le place sa vina mereu cu trucuri noi si pana sa iti dai seama, esti adancit pana la genunchi in farsele lor, iar ei nu vor face altceva decat sa rada cu gura pana la urechi.

In perioada adolescentei, baiatul gemeni va putea deveni multi-funcional, ceea ce nu este neaparat o trasatura masculine. Pentru ei insa, este ceva absolut normal sa manevreze sau sa faca 2 sau multe multe lucruri in acelasi timp. De exemplu, pot citi o carte si urmari un film in acelasi timp si totodata sa retina detalii din ambele.

Atunci porneste si mai mult dorinta de a explora lumea din afara casei si ideal este ca parintii sa il ajute sa isi indeplineasca dorintele de cercetare si calatorie.

Ce este de admirat la tine?
Cel mai guraliv din intregul zodiac! Esti un foarte bun comunicator si adori sa vorbesti!
Carisma si ageritatea sunt calitati care te ajuta de multe ori sa ii faci pe ceilalti din jur sa vada lucrurile asa cum vrei tu.
Acorzi o mare atentie detaliilor si ai o curiozitate care pe multi ii scoate din sarite! Iubesti pur si simplu aventura si esti oricand dispus sa explorezi pentru a afla lucruri noi.
De asemenea, esti unul din cei mai buni povestitori ai zodiacului si stii sa pui sare si piper pentru a face orice poveste mai captivanta.
Tu esti pionul din mijlocul cercului care se incumeta sa spuna povesti de groaza la petrecerile in pijamale.
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
In mai toate povestile pe care le spui, te lasi purtat de val si ai tendinta sa "omiti" adevarata idee.
Adori sa faci orice lucru mai captivant si de aceea adaugi detalii de multe ori inexistente doar ca sa poti obtine reactii din partea ascultatorilor.
Insa ai mare grija, pentru ca risti sa intri in belele!
Ai de asemenea tendinta sa barfesti si pentru ca te afli sub semnul gemenilor, esti o personalitate dubla innascuta.
Ce iti place?
- Sa vorbesti ore in sir la telefon
- Sa atingi corzile sensibile
- Sa fii inconjurat de prieteni
- Sa pui porecle
Ce NU iti place?
- Sa ii asculti pe altii cum se vaita si se plang
- Sa nu stii ce se intampla
- Sa fii singur prea mult timp
- Sa pierzi vremea