Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Pesti

(19 februarie - 20 martie)
Informatii rapide
  • Planeta: Jupiter si Neptun
  • Element reprezentativ: Apa
  • Culori preferate: Verde deschis si Albastru
  • Pietre pretioase: Perla si Ametist
  • Animale reprezentative: Delfinul
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Pesti

Fragili, sensibili si evazivi, copii nascuti sub semnul Pestilor sunt suflete sclipitoare, pline de empatie, compasiune si iubire pentru toti din jur! Adaugand aceste calitati la un psihic profund, obtinem un calator intre 2 lumi, unde adesea pare sa se ascunda si de unde revine cu idei stralucite de arta si nu numai.

Toate persoanele din aceasta zodie sunt sensibile, insa copiii cu atat mai mult! Cea mai mica schimbare in mediul lor poate avea un mare impact asupra lor. Sunt foarte grijulii si preocupati si intotdeauna se vor ingriji de oamenii si animalele din jurul lor, in special de cei mai vulnerabili.

Au tendinta sa aiba grija mai mult de cei din jur, uitand de ei insisi. De exemplu, sare imediat sa ii bandajeze rana prietenului sau, fara sa isi dea seama ca si el are nevoie de un pansament pentru propria-i rana.

Copilul Pesti pare ca tot ce vrea sa faca este sa ii multumeasca pe cei de langa el.

Cand greseste, nu trebuie sa se tipe la ei, ci trebuie sa li se spuna ce a gresit si sa i se dea instrumentele necesare pentru a-l repara. Intelectul copilului in aceasta zodie ii face sa para suflete mature, fapt care se vede si din simplele lor povestiri sau din desenele create.

Parintii pot fi pusi in dificultate de imaginatia lor bogata, nestiind daca ceea ce aud este adevarat, este posibil sau este complet inventat. Acest fapt ii conduce adesea spre lumea artei care le permite sa se transpuna intr-o alta lume.

Fiind un caracter cu un intens sentiment de respect, pace si iubire, unii au tendinta sa profite de bunatatea lor necugetata, iar acesta este momentul in care parintii trebuie sa intervina cu sfaturi si indrumari corecte.

Fata Pesti

Foarte carismatica inca de mica, fata Pesti apeleaza la farmecele ei naturale pentru a obtine ce vrea, asadar castiga foarte usor prin farmec abundent si dragalasenie.

Nu va fi greu sa ii asigurati distractia datorita imaginatiei sale bogate. Cunoasteti copii carora le plac mai mult cutiile goale decat cadoul dinauntru? Ei bine, asa este fetita Pesti. Ea va transforma aceasta cutie intr-un castel, o nava spatiala sau o jungla fara a avea nevoie de prea multe lucruri si ustensile.

Majoritatea fetitelor din aceasta zodie sunt mai baietoase, asa ca sa nu va speriati daca o vedeti catarandu-se in copaci sau sarind peste garduri.

O lectie pe care parintii o vor invata de la fiica lor este aceea ca spontaneitatea este un lucru bun! Totodata, nu accepta colegii si prietenii pretentiosi si obraznici, iar in aceste cazuri, tinde sa se izoleze pentru ca, e mai usor sa citesti o carte singur decat sa razbati cu prietenii nesabuiti.

Ca alternative insa, poate cauta compania oamenilor mature, a mamei si a tatalui.

Reclama
Baiatul Pesti

Micul baiat in zodia Pesti pare ca a venit pe lume cu o rezerva nesfarsita de curiozitate si idealism. De indata ce se va putea deplasa singur, va pune mana pe tot ce ii sta in cale si totodata va pune 101 intrebari care ii va aduce pe adulti la exasperare.

Micutul iubeste natura si va fi emotionat de orice rautate asupra unei pasari, pisici sau oricarui alt animal.

Spre deosebire de ceilalti baieti, el va plange atunci cand va vedea o nedreptate sau maltratari. Nu ii restrangeti aceasta emotie, pentru ca el o foloseste pentru a se elibera din interior. Altfel, poate deveni posomorat pe termen lung, sau mai mult, poate izbucni destul de grav la un moment dat. Avand o imaginatie bogata, nu le plac povestile banale, ci le adora pe cele cu dragoni, cavaleri si extraterestri.

Nu este exclus sa gasiti teancuri de carti sub pat pe care le-a citit la lumina lanternei (cand voi credeati ca doarme).

Ca si activitate de familie pentru cel mic este calatoria. De indata ce veti anunta planul de calatorie, in fiecare zi el va visa si isi va imagina tot felul de scenarii. Mare atentie pentru ca dorinta de a fugi de realitate se mareste pe masura ce ei cresc si nu este deloc exclus ca aceasta "cale de evadare" sa o caute in droguri sau alcool.

Asa ca parintii trebuie sa fie foarte vigilenti si sa ii inscrie din timp in activitati favorabile, care sa le impiedice astfel de ganduri.

Ce este de admirat la tine?
Esti cu siguranta o persoana intelegatoare care are sentimente profunde pentru cei din jur.
Esti si foarte sensibil si intelegator si nu eviti sa arati prietenilor compasiune si blandete cand au nevoie.
Iubesti muzica si arta si te poti pierde adanc in subiectul unui film.
Ai tendinta de a fi timid si tacut, dar cu toate acestea ai o memorie foarte buna si un simt al umorului pe masura!
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
Ai tendinta exagerata de a te invinovati cand ceva nu merge bine si in aceasi masura te autocompatimesti.
Crezi ca ai mereu nevoie de cei din jur, mai ales in momentele de nesiguranta!
Prietenii te iubesc dar isi doresc ca tu sa vezi singur cat de minunat esti!
Ce iti place?
- Plajele, apusurile si cascadele
- Lumanarile parfumate
- Muzica soft
- Sa fii iubit
Ce NU iti place?
- Spatiile stralucitoare si galagioase
- Lucrurile murdare sau urate
- Muzica hard rock
- Sa ti se spuna sa te controlezi