Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Scorpion

(23 octombrie - 21 noiembrie)
Informatii rapide
  • Planeta: Marte si Pluto
  • Element reprezentativ: Apa
  • Culori preferate: Rosu si Negru
  • Pietre pretioase: Rubinul
  • Animale reprezentative: Scorpionul
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Scorpion

In primul rand, acest semn al zodiacului are o indemanare aproape infricosatoare de a citi oamenii, fiind si psihologul zodiilor. Copilul nascut sub acest semn este incredibil de intelligent si demn de a fi adorat insa are si o latura lacoma si chiar dusmanoasa.

Reactiile lor la aproape orice din jur pot fi uneori surprinzatoare/socante si pot crea haosul oriunde se afla. Micii Scorpioni par sa nu aiba teama de nimic si nu prea pot fi controlati, insa cel mai bine raspund dragostei absolut neconditionate. In plus, nu prea iarta indiscretia, iar copiii din aceasta zodie, mai mult decat adultii, au tendinta sa se razbune cu orice ocazie aparuta.

Ei pot chiar rupe o prietenie de durata din cauza unei simple contradictii. Este totul sau nimic cu acesti copii, asa ca educatia oferita trebuie sa fie una constanta. Ca parinti, trebuie sa fiti mereu sinceri cu ei si sa sa va purtati asa cum vreti ca ei sa se poarte cu voi.

Desi par sa nu isi arate prea des sentimentele, accepta cu drag o imbratisare calda, iar ceea ce cred si simt poate ramane secret o perioada lunga de timp – pana se simt ei pregatiti sa arate ce ascund.

Fata Scorpion

Fetele Scorpion sunt puternic axate pe viitor si pentru orice isi doresc sa ajunga cand vor fi mereu isi pregatesc din timp uneltele. Ea are tendinta sa isi tina lucrurile private, ceea ce se poate aplica si in materie de comunicare.

Cateodata ajuta ca parintii sa ii dezvaluie mici secrete de-ale lor, pentru ca astfel ea poate prinde curaj sa se destainuie…putin. Aceasta tendinta de a tine lucrurile ascunse isi face sa adore si jocurile de-a V-ati Ascunselea, sau orice joc de Cauta si Gaseste.

Un moment greu pentru parinti, este sa is idea seama cand fata lor sufera, pentru ca ea nu va arata acest fapt nici o secunda si se va lipi de suferinta ei. Iar tatal sa fie pregatit, pentru ca fata lui va atrage numerosi pretendenti datorita aerului sau misterios!

Reclama
Baiatul Scorpion

"Masculii" Scorpioni adora sa domine familia! Acest copil are o cantitate mare de putere, sanatate si agresivitate care trebuie temperata devreme, inainte ca el sa vina cu ochiul vanat acasa…

Este foarte important ca parintii sa il invete sa respecte autoritatea si invete sa piarda cu capul sus. Din cauza firei sale dificile, parintii trebuie sa gaseasca un echilibru perfect intre strictete si afectiune.

Baietii Scorpioni, in special la varsta adolescentei au un puternic simt al teritoriului, iar cand au nevoie sa se gandeasca, se vor retrage in camera lor o buna perioada de timp pentru a medita asupra vietii. Este recomandat ca in acele momente sa nu i se invadeze teritoriul.

Ei vor sa li se spuna intotdeauna adevarul, iar promisiunile ce li se fac, sa fie respectate! Pe masura ce cresc, atrag tot mai multe sentimente din partile feminine si este bine sa I se spuna ca nu trebuie sa le vada ca pe niste trofee!

Ce este de admirat la tine?
Iubesti cu siguranta magia si misterul si oamenii sunt atrasi in mod natural catre tine!
Adori sa fii liderul grupului si te pricepi de minune.
Iti tratezi prietenii ca pe membrii familiei, insa cu toate acestea iti impartasesti secretele doar cu una sau doua persoane pe care le consideri cele mai de incredere.
Un Scorpion va ierta intotdeauna, dar nu va uita niciodata!
Odata ce i-ai pierdut increderea, cu greu sau poate chiar niciodata nu o vei recupera.
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
Esti deseori vazut ca o persoana foarte secretoasa pentru ca nu imprastii vorba cu oricine.
Cei din jur vor sa te cunoasca mai bine insa asta nu se intampla decat daca ti-au castigat pe deplin increderea.
Esti de multe ori plin de toane si chiar ajungi sa insulti, mai ales cand esti plictisit.
Ce iti place?
- Misterele
- Sa ai dreptate
- Sa castigi
- Sa fii cel mai tare
Ce NU iti place?
- Sa fii intrebat prea mult
- Ca altii sa stie mai multe decat tine
- Sa pierzi
- Sa devii jenat