Bat Girl

(Batman)
Bat Girl
Informatii rapide
  • Nume real: Barbara Gordon
  • Data nasterii: Ianuarie 1989
  • Prima aparitie: Ca si Oracol: Suicide Squad
  • Puteri / abilitati: Artist martial, inteligenta ridicata, hacker, detectiv, memorie vizuala perfecta
  • Creat de: Gardner Fox si Carmine Infantino
  • Rivali: Jokerul
Nu stiu daca mai am nevoie de prea multe prezentari, insa nu e momentul sa fiu nepoliticoasa: sunt Barbara Gordon, fiica comisarului de politie a orasului Gotham City, James Gordon.

Ocazional, sau mai mult decat ocazional ma prezint sub cealalta personalitate si infatisare a mea, Batgirl!

Ca si binecunoscutul Batman, dar si fiul sau Robin, sunt o eroina in nesfarsita incercare de a opri fortele raului si de a elimina toti infractorii orasului nostru.

M-am antrenat din greu si fara oprire in artele martiale, devenind astfel o profesionista in judo si karate, aceste tehnici ajutandu-ma foarte mult in rolul meu de Batgirl si in luptele cu criminalii de Joker, Two-Face dar si multi altii.

De altfel, sunt foarte bine informata in domeniul computerului, tehnologiei si stiintei, de aici provenind si crearea propriilor mele arme ultra moderne si totodata a super motocicletei mele Batgirl Cycle.

Sunt totodata un hacker calificat, capabila de a recupera si a dispersa in acelasi timp informatii de la sateliti privati, baze militare, fisiere de stat precum si de la proprietatile lui Lex Luthor.

In afara acestor calitati ale mele de eroina curajoasa, am totusi si o latura romantica pe care am dezvaluit-o odata cu inceperea relatiei mele cu Dick Grayson pe care l-ati cunoscut sub infatisarea fostului Robin.
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei