Batman - Cavalerul Negru

(Batman)
Batman - Cavalerul Negru
Informatii rapide
  • Nume real: Bruce Wayne
  • Data nasterii: Mai, 1939
  • Prima aparitie: Detective Comics
  • Puteri / abilitati: Inteligenta la nivel de geniu, detectiv, conditie fizica extraordinara, maestru in arte martiale
  • Creat de: Bob Kane si Bill Finger
  • Rivali: Jokerul, Pinguinul, Doua-Fete, Otrava, Catwoman
In versiunea originala a povestii scrisa despre mine, Batman, acopeream identitatea secreta a lui Bruce Wayne, un milionar american, un adevarat playboy dar totodata un filantrop desavarsit care bucura populatia cu actele sale de caritate.

O drama crunta mi-a schimbat mentalitatea: am fost martor atunci cand parintii mi-au fost ucisi asa ca am jurat sa ma razbun pe criminalii aceia nemilosi si sa devin un real aparator al justitiei!

Nu voi avea pace pana cand ticalosii nu vor plati pentru ce mi-au facut, pentru ca mi-au distrus linistea si cel mai mult...pentru ca mi-a luat parintii!

In cele din urma, m-am antrenat din greu si lupt in fiecare clipa pentru a aduce pacea in orasul Gotham si sa ii pun la punct pe infractorii Jokerul, Pinguinul, Doua-Fete, Otrava si nu in ultimul rand, pe Catwoman.

Ma bucur sa ii am alaturi de mine pe partenerii si prietenii mei Robin, majordomul meu fidel Alfred Pennyworth, comisarul Jim Gordon, dar si pe eroina Batgirl.

Nu am nevoie de super puteri pentru a invinge raul, ci ma folosesc doar de inteligenta, aptitudini de detectiv, multa stiinta si tehnologie, tehnici in artele martiale, curaj si o vointa de fier!

Voi lupta neincetat pana cand tot raul si toti infractorii vor pieri iar lumea va fi un loc pasnic si lipsit de pericole!
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei