Dee Dee

(Dexters Laboratory)
Dee Dee
Informatii rapide
  • Data nasterii: 6 Iulie, 1984
  • Prima aparitie: Episodul pilot Changes
  • Familie: Dexter, Mom, Dad, Grandpa
  • Ocupatie: Eleva
  • Interese: Sa il enerveze de Dexter, Chestii de fete
Pentru ca sunt sora mai mare a lui Dexter, eu, Dee Dee, imi rezerv tot dreptul din lume de a-i cotrobai prin laboratorul ala secret si de a afla in permanenta tot ce pune la cale.

Si pentru asta trebuie sa ma chinui mereu sa ma strecor acolo prin orice mijloace pentru ca nesuferitul asta mic nu vrea sa cedeze si sa imi permita de buna voie sa-l analizez cum vreau.

Stiti ce zice Dexter despre mine, surioara lui? Ca sunt o persoana naiva, chiar neinteligenta, enervanta si mult prea agitata si mai mult ... ca nu poate sa ma suporte!

Tocmai el isi permite sa zica asta, cand in loc sa isi traiasca copilaria si sa se bucure de viata asa cum eu, Mom si Dad o facem, el sta inchis si izolat zi de zi in laborator.

Si in nici un caz nu are dreptate, pentru ca eu sunt o fetita adorabila, ador catelusii, inorogii, rozul si nu in ultimul rand baletul: principalul motiv pentru care nu ma mai dezlipesc de costumatia asta de balerina veritabila. Pur si simplu o ador!

Eu sunt si foarte populara spre deosebire de el si la scoala toata lumea ma place, in special prietenele mele cele mai bune Mee Mee si Lee Lee cu care ma aseman de parca am fi surori!
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei