Printesa Peach

(Mario)
Printesa Peach
Informatii rapide
  • Data nasterii: 1985
  • Prima aparitie: Super Mario Bros.
  • Ocupatie: Printesa
  • Interese: Sa fie salvata
  • Parteneriate: Mushroom Kingdom, Toads, Mario, Luigi, Printesa Daisy
  • Rivali: Bowser
Ma bucur ca am in sfarsit ocazia sa va vorbesc direct si sa va mai povestesc cate ceva despre mine.

Sunt cunoscuta atat dupa numele de Printesa Peach cat si dupa cel de Printesa Ciuperca (Toadstool) pentru ca dupa cum deja cred ca stiti, sunt printesa intregului Regat al Ciupercilor.

Nu cred ca exagerez cand ma caracterizez ca fiind o domnisoara generoasa, amabila si inteleapta, poate si din aceste motive sunt mai mereu in pericol fiind rapita de diabolicul Bowser care profita de calitatile mele, considerandu-ma o persoana slaba.

Desi in numeroase jocuri, am avut doar rolul de cheie, in sensul ca Mario putea sa isi termine fiecare aventura doar daca ma gasea si ma elibera, am avut si roluri mai dinamice si mai speciale in care am fost nevoita sa lupt si am avut chiar propriul meu joc.

Mare parte a timpului mi-o petrec insa in castelul meu maret si impunator si datorita statului meu regal, am o mare afinitate pentru culoarea roz si pentru tinutele elegante si rafinate.

Sunt foarte recunoscatoare ca sunt inconjurata de prieteni, fara de care as ramane prizoniera lui Bowser pentru eternitate!

Mario si fratele lui Luigi imi sar in ajutor si trec de fiecare data prin numeroase peripetii doar pentru a ma salva si a ma elibera.

Am de asemenea o relatie de prietenie si cu Printesa Daisy, cu micutul Toad si cu simpatica Toadette.
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei