Jerry

(Tom si Jerry)
Jerry
Informatii rapide
  • Data nasterii: 2 decembrie 1934
  • Prima aparitie: Puss Gets the Boot
  • Familie: Uncle Pecos (unchi), Muscles Mouse (var), Nibbles (nepot), Jerry Mouse Jr.
  • Creat de: William Hanna si Joseph Barbera
  • Parteneriate: Spike, Tyke
  • Rivali: Tom

Puteti sa imi spuneti voi de ce oare motanul Tom nu ma lasa sa imi traiesc viata linistit nici macar o clipa in liniste? Nu pot sa inteleg de ce este atat de deranjat de prezenta mea, mai ales atunci cand ma duc sa imi caut mancare in frigiderul acela plin cu bunatati de ti se face gura apa!

A...ma scuzati daca am uitat sa ma prezint! Sunt Jerry, probabil unul din cei mai celebri soricei din lumea animatiei dar si unul din protagonistii seriei "Tom & Jerry". Nu-i asa ca va amuz cu reactiile mele cand ma motanul ma ia prin surprindere si incepe "lupta"?

Dar sa va explic ceva: desi sunt uneori vizibil speriat de pisica razbunatoare si fug prin toata casa in incercarea de a ma ascunde si de a scapa din ghearele ei, eu nu pot fi descris tocmai ca un personaj las.

Si cred ca oricine ar reactiona la fel ca mine, in afara de Spike, pentru ca el este puternic si nu ii da voie lui Tom sa isi faca prea mult de cap.

De multe ori ma descurc si singur sa scap de el. Fie ca pune la cale capcane simple, fie mult mai complexe si elaborate, acestea sunt deseori inutile pentru mine care prin istetime si curaj evadez cu succes.

Deci nu, nu sunt un soricel las!

Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei