Tom

(Tom si Jerry)
Tom
Informatii rapide
  • Nume real: Thomas
  • Data nasterii: 19 august 1930
  • Prima aparitie: Puss Gets the Boot
  • Familie: Mammy Two Shoes, Man from Posse Cat si Cruise Cat
  • Creat de: William Hanna si Joseph Barbera
  • Rivali: Jerry, Spike, Tyke
Da, da, ati vazut bine! Sunt eu, motanul Tom, pe numele meu intreg Thomas cum de multe ori ma striga stapana mea, Mammy Two Shoes. Dupa cum bine stiti, sunt personajul principal si cel mai important din seria de desene animate Tom & Jerry...ma rog, in afara de soricelul ala nesuferit!

Asadar, ma declar inamicul numarul unu al lui Jerry si va fi vai de pielea lui atunci cand il voi prinde.

Desi la inceputul carierei mele in seriile animate, ma comportam ca o pisica obisnuita, ulterior mi-am dezvoltat abilitatile devenind aproape complet biped fiind inzestrat si cu inteligenta umana.

Pe langa toate acestea detin si un supernivel de elasticitate si ma pot intinde de multe ori la nesfarsit, lucru de care sunt tare mandru.

Unica pasiune si activitate este urmarirea, organizarea de capcane si capturarea lui Jerry, dar cu toate eforturile mele de multe ori cad in propria-mi capcana si soarecele scapa nevatamat.
Nu stiu cum reuseste! Nu pot sa imi dau seama unde gresesc!

Da, de-a lungul episoadelor ma vedeti si alaturi de Spike, bulldog-ul acela american care nu stiu de ce ii ia apararea lui Jerry si de care trebuie sa ma feresc, altfel e vai si amar de mine..
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei