Robin

(Batman)
Robin
Informatii rapide
  • Nume real: Damian Wayne al Ghul
  • Prima aparitie: Batman
  • Puteri / abilitati: Exceptional artist in artele martiale
  • Creat de: Grant Morrison si Andy Kubert
Stiti bine deja ca eu sunt Damian Wayne, nimeni altul decat fiul lui Bruce Wayne, dar prefer sa imi spuneti Robin, pentru ca eu, intr-o buna zi voi deveni cel mai puternic razboinic, mai puternic chiar si decat Batman si nu in ultimul rand, pentru ca l-am inlocuit pe adevaratul Robin!

Mama mea este chiar Talia al Ghul , fiica nemilosului Ra's al Ghul de care se stie ca este unul din inamicii omului liliac.

Despre mama pot sa spun ca este un personaj controversat care in putinele momente in care nu lupta impotriva tatalui meu, ea era intr-un fel sau altul iubita lui.

Dar am vorbit suficient despre ea, acum eu sunt centrul atentiei voastre!

M-am nascut intr-un laborator, iar tatal meu a aflat de existenta mea abia cand implinisem zece ani, moment in care mama m-a parasit.

Asta nu m-a afectat deloc, pentru ca sunt un baiat puternic si am fost antrenat chiar de Liga Asasinilor si invatat sa ucid de la o varsta frageda.

Toate acestea m-au transformat intr-o persoana violenta si egoista, lucru pe care nu il regret.
Insa chiar si asa, am avut destule ocazii in care am dorit sa lupt alaturi de tatal meu impotriva raului si chiar alaturi de adevaratul Robin.

Cu tehnici avansate de arte martiale, cu o forta fizica bine determinata si cu un echipament special, am speranta ca intr-o buna zi voi ajunge sa il inlocuiesc pe Batman!
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei