Thor

(Avengers)
Thor
Informatii rapide
  • Nume real: Thor Odinson
  • Data nasterii: August 1962
  • Prima aparitie: Journey into Mystery
  • Familie: Odin - tata, Gaea - mama
  • Ocupatie: Print in Asgard
  • Creat de: Stan Lee, Jack Kirby, Larry Lieber
  • Parteneriate: Asgardian gods, Avengers
Cu siguranta ma cunoasteti multi dintre voi insa as vrea sa ma prezint mai detaliat, sa va spun lucruri de care poate nu aveati cunostinta in totalitate pana in momentul de fata.

Sunt fiul marelui Odin si membru al echipei Avengers, un luptator cu o forta fizica bine definita si ceva puteri supranaturale.

Locuiesc pe taramul magic Asgard iar tatal meu m-a conceput cu zeita Pamantului, Gaea, tocmai datorita faptului ca si-a dorit un fiu deosebit, diferit de restul copiilor.
Cu toate acestea, dupa nastere am fost trimis la mama mea vitrega, Frigga, care era de fapt sotia tatalui meu chiar si in momentul in care el si zeita s-au decis sa ma creeze.

In copilarie pot sa spun ca ma fost destul de arogant si eram dominat de sentimentul de superioritate, crezand ca nimeni nu poate fi mai bun decat mine in orice faceam.

Cu parere de rau va spun ca fratele meu adoptiv Loki m-a invidiat intotdeauna pentru faptul ca eram pus intr-o lumina mai favorabila, acesta fiind si motivul pentru care acum ma uraste de moarte.

Tatal meu a vrut sa ma motiveze sa aleg calea justitiei si pentru aceasta mi-a promis un ciocan fermecat, pe care l-am primit abia cand am reusit sa demonstrez ca sunt un razboinic demn si curajos si asadar...ca il merit.

Sunt unul din membrii fondatori ai trupei Avengers si declarat - Cel mai mare luptator din Asgard!
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei