Daffy Duck

(Looney Tunes)
Daffy Duck
Informatii rapide
  • Data nasterii: 17 aprilie 1937
  • Prima aparitie: Porkys Duck Hunt
  • Familie: Melissa Duck (fosta nevasta)
  • Creat de: Tex Avery, Bob Clampett
  • Rivali: Bugs Bunny
Stiti ce puteti spune despre mine, Daffy Duck? Ca sunt un personaj controversat, de multe ori datorita personalitatii multiple cu care ma infatisez. Nu am niciodata aceleasi idei sau acelasi timp de temperament, comportament sau caracter. Imi place si sunt instabil si inconsecvent!

Fiind o fire dificila, pot fi intr-un moment un nebun, dar unul vigilent, pentru ca urmatoarea clipa sa devin un ticalos lacom in deplina glorie.

Apar de-a lungul carierei mele fascinante alaturi de personaje dintre care Porky Pig, Marvin the Martian, Bugs Bunny si Speedy Gonzales.

Acestuia din urma, cel mai rapid soricel mexican, am incercat odata sa ii incurc treburile (pentru ca asa ma distrez cel mai bine) si sa ii distrug fantana de care avea mare nevoie dupa ce, bineinteles, mi-am luat toata apa de care aveam nevoie.

Aplaudati-ma si idolatrizati-ma pentru ca am fost pe locul 14 din lista celor mai bune 50 de personaje de desene animate, intr-o celebra revista de origine americana!

Mai jos aveti cele mai populare expresii ale mele din intreaga cariera:
- You're despicable!
- Oh Bugsy, oh Bugsy pal!
- WOO HOO WOO HOO!
- Look at my life now! I live in a dumb house, no offense, I have a stupid roommate, no offense, and an overcharged credit card! No offense.
- You're my best friend, you know what a terrible person I am!
- You know that girl Tina from the copy place?
- Hey! It's that lady I'm in love with!
- Aha! Pronoun trouble
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei