Sylvester

(Looney Tunes)
Sylvester
Informatii rapide
  • Nume real: Sylvester J. Pussycat Senior
  • Data nasterii: 1945
  • Prima aparitie: Life with Feathers
  • Familie: Mrs. Sylvester J Pussycat (sotie)
    Sylvester Jr. (fiu)
  • Creat de: Friz Freleng
Mm..da! Sunt Sylvester si sunt un pisoi viclean, pasionat in principal de vanatoare si de asemenea sunt individul care ii urmareste si ii alearga neincetat atat Tweety, Speedy Gonzales cat si pe cangurul Hippety Hopper. O sa ii urmaresc toata viata, pana intr-un final cand voi reusi sa ii prind si sa le vin de hac!

Sunt cat se poate de ambitios si nu ma las niciodata pagubas, nici macar atunci cand sunt agasat, batut si alungat de diferite personaje care nu isi vad de treaba si vor sa le apere pe aceste victime ale mele.

Totusi nu stiu deloc cum sa fac sa reusesc! Desi pun la cale diferite strategii si capcane pentru a-mi prinde victima (pe Tweety in special), ele tot scapa si din cauza lor am ajuns in ierarhia pierzatorilor din Looney Tunes...

Pe langa toate astea, cea mai specifica semnatura a mea este pronuntia balbaita, sasaita si exclamatia "Sufferin" cu care voi va amuzati dupa fiecare esec al meu...

Ca si concluzie, fie ca este un soricel, un cangur sau un mic si firav pui de canar, toti imi vin de hac lasandu-ma de fiecare data cu buza umflata. Dar va promit ca si asa, tot nu voi renunta!
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei