Hulk

(Avengers)
Hulk
Informatii rapide
  • Nume real: Robert Bruce Banner
  • Data nasterii: Mai 1962, in Dayton, Ohio
  • Prima aparitie: The Incredible Hulk #1 (1962)
  • Puteri / abilitati: Puteri supraomenesti, rezistenta, durabilitate, nivel de inteligenta: geniu, autovindecare, rezistenta sub apa
  • Familie: Betty Ross Banner (fosta sotie), Jennifer Walters (vara), Morris Walters (unchi), Brian si Rebecca Banner (parinti), Lyra, Skaar si Hiro-Kala (copii)
  • Ocupatie: Om de stiinta in cercetari, agent la SHIELD, razboinic, conducator de Sakaar
  • Creat de: Stan Lee si Jack Kirby
  • Parteneriate: Avengers, S.H.I.E.L.D., Defenders, Horsemen of Apocalypse, Hulkbusters, Illuminati, The Mighty Avengers, New Avengers, New Fantastic Four, The Order, Pantheon, Secret, Avengers, Secret Defenders, Warbound
Buna, numele meu este Robert Bruce Banner si sunt un om de stiinta pasionat de munca sa, cei din jur spun ca sunt un geniu si cel mai mult imi plac sa lucrez si sa testez radiatiile gamma.

Insa...aceasta mare pasiune a mea m-a distrus pe viata!
Pentru ca am fost expus acestor radiatii, am ajuns sa devin un monstru, sa imi dezvolt o latura a mea pe care o urasc de-a dreptul...am devenit Hulk.

Nu numai ca ma transform intr-un monstru hidos, gigantic de care fug toti, dar in acele momente de cosmar sunt si foarte, foarte nervos si singura pofta si dorinta este sa distrug tot, dar tot ce este in preajma mea!

Tocmai de aceea, eu adica Bruce, fac mari eforturi sa raman calm indiferent de situatie, pentru ca daca apuc sa ma enervez, Hulk isi face aparitia.

Totusi, aceasta parte negativa a mea este folosita si in scopuri pozitive pentru prietenii mei din trupa Avengers.
Cum? Atunci cand ei se afla in lupta si nu mai fac fata situatiei, ma transform si distrug totul, inclusiv inamicii. Iar ei raman teferi si cum altfel decat INVINGATORI!
Reclama
War Machine War MachineJames Rupert "Rhodey" Rhodes
Doctor Strange Doctor StrangeStephen Strange
Scarlet Witch Scarlet WitchWanda Maximoff
Black Panther Black PantherT Challa
Spider-Man Spider-ManPeter Parker
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei