Eeyore

(Seria Winnie the Pooh)
Eeyore
Informatii rapide
  • Data nasterii: 1926
  • Prima aparitie: Winnie the Pooh
Locuiesc in The House at Pooh Corner (Casa de la Coltul lui Pooh) si ma numesc Eeyore. Sunt un batran magarus de plus gri si unul din prietenii lui Winnie. Nu stiu de unde toti ceilalti au atata energie sa alerge, sa se joace, sa zambeasca,ca mie pana si sa vorbesc imi este greu.

Din intreaga gasca de prieteni, eu sunt caracterizat ca fiind cel mai pesimist, morocanos si depresiv, cand toti ceilalti sunt exact opusul meu.

Cum nu sunt o fire pozitiva si optimista, nu am deloc o parere buna despre celelalte animale ale padurii care "Nu sunt inteligenti deloc, unii dintre ei" si au doar plus in cap care le-a fost introdus din pura greseala, altfel de unde atata buna dispoziti fara motiv?

Mancarea mea preferata consta in ciulini si toti cred ca prin asta se face legatura cu caracterul meu ursuz si morocanos.

Sa stiti totusi ca in ciuda firii mele depresive, sunt capabil si de compasiune pe care ma vedeti demonstrand-o atunci cand cresc planta pe care Iepurele (Rabbit) nu reuseste sa o creasca.
Totul consta in putina dragoste pe care trebuie sa i-o arat. Vedeti, pana la urma nu sunt atat de ursuz...
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei