Rabbit

(Seria Winnie the Pooh)
Rabbit
Sper ca nu mai este necesar sa va spun ca sunt unul din cele mai importante personaje din seria Winnie the Pooh! Da, eram sigur ca stiati deja asta.

Eu, Rabbit, sunt un gradinar desavarsit si un mare iubitor al plantelor si poate singurul care poate creste cel mai bine o floare din toata padurea de animale.

Uneori devin foarte frustrat, dar totul din cauza prietenilor mei care intervin in gradina mea fara sa fie invitati si imi dau peste cap toate treburile gospodaresti.

Dupa cum v-ati dat seama, cel mai preocupat sunt de gradina mea, de care sunt si foarte mandru si unde imi petrec cea mai mare parte din timp pentru ca ador sa o ingrijesc.

Sunt prieten cu Winnie, Piglet, Eeyore, Kanga si Roo si Lumpy si Tigger, dar asta nu inseamna ca atunci cand ei gresesc, nu trebuiesc pedepsiti. Consider ca toti trebuie sa isi asume raspunderea si sa suporte consecintele!

Un maniac al controlului, tin neaparat ca tot ce se intampla sa imi fie pe plac pana la ultimul detaliu, altfel imi scot la suprafata frustrarea.

Toate peste toate, detin si o parte mai blanda pe care o demonstrez atunci cand imi ajut prietenii la nevoie.
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei