Kanga si Roo

(Seria Winnie the Pooh)
Kanga si Roo
Informatii rapide
  • Prima aparitie: The Many Adventures of Winnie the Pooh
  • Puteri / abilitati: sarituri, lovituri
  • Parteneriate: Tigger, Winnie the Pooh, Christopher Robin, Piglet, Eeyore, Rabbit, Owl, Lumpy, Sora
  • Rivali: Bees, Woozles, The Backson
Kanga este numele meu si face mare placere sa va cunosc. Cei din jur ma descriu ca fiind un personaj dulce, grijuliu si protectiv cu fiul meu Roo pe care il port in marsupiu.

Consier ca a fi parinte este cel mai de pret dar si pentru acesta ma port ca o adevarata mama nu doar cu fiul meu ci si cu toate animalele padurii carora le dau sfaturi bune si ii ajut in momentele in care au cea mai mare nevoie.
De aceea chiar si neastamparatul Tigger imi poarta un respect imens si mi se adreseaza cu Doamna Kanga.

Desi sunt o fire modesta si nu imi place lauda de sine, pot sa va spun ca fiind singura femela din toate personajele seriei, sunt si cea mai rationala si tratez problemele cu multa istetime pentru ca le vad ca fiind singurele sanse de a reusita.

Copilasul meu Roo, curios din fire, distractiv si mereu pus pe sotii, este cel care se bucura cel mai mult de dragostea si afectiunea mea.
Ca un copil ce este, intra deseori in buclucuri, insa sunt foarte mandra de elca de fiecare data isi invata lectia si se bucura la descoperirea de "noi minuni ale lumii".

Si inca ceva, desi este doar un pui de cangur, Roo se exprima de multe ori cu o maturitate ce pare sa ii depaseasca cu mult varsta.
Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei