Mickey Mouse

(Universul Mickey Mouse)
Mickey Mouse
Informatii rapide
  • Nume real: Michael Mouse
  • Data nasterii: 18 noiembrie 1928
  • Prima aparitie: Steamboat Willie
  • Puteri / abilitati: magie, viteza si sarituri uimitoare, imaginatie puternica
  • Arme: sabie, pensula magica
  • Familie: Minnie Mouse - posibila sotie, Morty and Ferdie Fieldmouse - nepoti, Pluto - caine personal
  • Ocupatie: actor, mascota oficiala Disney
  • Creat de: Floyd Gottfredson si Fred Moore
  • Parteneriate: Sa devina regele DIsney
  • Rivali: Pete, Mortimer Mouse, Sylvester Shyster, The Phantom Blot, Kat Nipp, The Mad Doctor, The Shadow Blot, Professors Ecks, Doublex, and Triplex, Emil Eagle, Eli Squinch, Mizrabel,

Informatii despre Mickey Mouse

Mickey Mouse este cel mai indragit personaj din istoria desenelor animante. El a fost creat de Walt Disney pe 18 noiembrie 1928 si reprezinta un nume de marca in lumea televiziunii si pe Internet.

Simbol al studiourilor Disney, Mickey Mouse este cel mai valoros personaj din istoria desenelor animate, numele sau aducand in fiecare an venituri de cel putin 3 miliarde de dolari.

Personajul de desene animate, Mickey Mouse a aparut intr-o serie de reviste de benzi desenate incepand cu data de 13 ianuarie 1930, cand este lansata prima publicatie, ca raspuns la propunerea companiei “King Features Syndicate”.

Mickey nu apare intotdeauna singur pe micul ecran, pentru ca lui i-a fost creata o partenera pe nume Minnie Mouse, iar in toamna lui 1930 in publicatiile de benzi desenate sunt introdusi prietenii lui Mickey: Clarabelle Vaca, Pete cel Rau si Horace.

Printre fanii lui Mickey si Minnie Mouse se numara celebritati precum Franklin Delano Roosevelt, Benito Mussolini, Michael Jackson, Mary Pickford si Regele George al Angliei.

Numarul de admiratori ai celebrilor soricei a crescut de la an la an, numai dupa primii ani de la lansare, ajungand la un million de fani.

Timp de 18 ani, Mickey Mouse a avut vocea lui Walt Disney, iar in prezent Mickey Mouse este mai mult decat un personaj de desene animate: el ii amuza pe copii in jocuri video cu roluri si jocuri mult mai complexe.
Devenit celebru pe micul ecran si in revistele de benzi animate, Mickey Mouse este unul dintre personajele cele mai indragite de la parcurile Disneyland din Los Angeles si Paris. Poate ca la televizor acest personaj nu mai este la fel de difuzat ca inainte, deoarece programele de televiziune difuzeaza eroi de lupte, cum este Ben Ten dar era virtuala ii invita pe copii in lumea jocurilor video.

Figura inventata de compania Walt Disney Company acum zeci de ani, soricelul de productie americana a fost preluat cu licenta de Nintendo cu scopul de a produce mai multe jocuri cu Mickey Mouse.

Game & Watch sau G & W este o linie de jocuri electronice produse de Nintendo intre 1980 – 1991 care se joaca pe ecrane LCD. Creat de designerul de jocuri Gunpei Yokoi, fiecare versiune electronica dispune de un singur joc proiectat pe un ecran LCD. Pe Internet circula o multime de jocuri a caror protagonist principal este faimosul Mickey Mouse. In multe jocuri apare alaturi de prietena sa Minnie.

Copiii au de ales intre o multime de jocuri electronice cu Mickey Mouse: jocuri de colorat, puzzle, cu roboti, de gatit, de curse si club house, printre cele mai cunoscute versiuni.

Exista chiar si varianta cu Mickey Mouse la scoala sau Imbraca-l pe Mickey Mouse, joc in care copiii au sarcina de a alege vestimentatia potrivita pentru acest personaj.

Toate acestea sunt disponibile online pentru copiii de toate varstele si de pe toate continentele uniti de o pasiune comuna: Mickey Mouse.

Descriere chiar de Mickey

Despre mine, Mickey Mouse, puteti spune ca ma aflu printre putinele personaje care pot fi recunoscute chiar si dupa umbra lor.
Am niste urechi fantastic de mari si rotunde care au facut "ravagii" atat in lumea animatiei cat si in lumea copiilor, devenind astfel semnatura mea.

Sunt si un personaj foarte curajos, dar aleg de multe ori distractia si aventura in locul muncii, fapt care o deranjeaza foarte mult pe iubita mea Minnie.

Ma comport ca un adevarat parinte cu Pluto, catelusul meu de companie, pe care deseori il pedepsesc pentru ca vreau sa il educ asa cum trebuie si pentru ca ii vreau numai binele.

Sunt atat de indragostit de partenera mea Minnie ca mai tot timpul incerc prin toate mijloacele sa o impresionez pentru a-mi demonstra sentimentele.
Asta sunt sigur ca ati observat-o cu totii si stiu ca ma admirati din acest punct de vedere.

Dar stiti cand imi puteti admira cel mai bine iubirea si devotamentul fata de ea?
In situatiile cele mai dificile, cand este rapita de talharul Pete si eu ma lupt din greu sa incerc sa o eliberez si reusesc de fiecare data!

Reclama
YouTube Goki.ro
30 de curiozitati despre animale
Curiozitati despre Elefanti
Curiozitati despre Lei