Apa poluata din lume si boli

Majoritatea oamenilor din întreaga lume au acces la apă potabilă curată, dar este o problemă majoră în zonele mai sărace ale lumii.
Poluarea apelor și apa de calitate scăzută pot duce la bacterii periculoase, boli și viruși cum ar fi E. coli și Cryptosporidium.
Mai multe curiozitati
Descopera sectiunile de curiozitati din care face parte aceasta.Citite in acest moment
Descopera alte lucruri interesante care sunt citite acum de altii.Acidul stomacului poate dizolva metalele. Dacă vă atinge pielea, o va arde, chiar patrunzand prin ea.
Motivul pentru care acidul din stomac nu patrunde prin corp, este că celulele stomacului sunt reînnoite mai repede decât sunt distruse.
Soarele a început ciclul de viață ca toate celelalte stele, ca un nor de gaz numit Nebuloasă. Inițial, gazul și praful care au creat Soarele nostru ar fi fost sub forma unui nor dens, care ar fi avut o temperatura de aproximativ -226 grade Celsius.
Părți ale acestui nor ar fi început să se prăbușească sub propria gravitate pentru a forma mici corpuri numite Protostele.
Contrar a ceea ce cred cei mai multi dintre noi, acest fruct nu a fost denumit pentru culoarea sa.
In schimb, cuvantul "orange" (portocaliu/oranj) provine dintr-o transliterare a sanscritului naranga. Ceea ce provine din cuvantul Tamil naru. Ceea ce inseamna “parfumat”.

Pe suprafața Lunii se gasesc un număr imens de cratere, formate de la impactul cometelor și asteroizilor cu aceasta.
Pentru că Luna nu are o atmosferă sau fluctuatii de vreme, aceste cratere rămân bine păstrate.
Cel mai lung dinozaur a fost Argentinosaurus, care masura peste 40 de metri, adica cat patru autospeciale de stins incendii.
A facut parte din grupul de dinozauri Titanosaur. Urmele sale au fost gasite in Argentina, America de Sud.