Chipsurile de cartofi cele mai comune

Chipsurile de cartofi cele mai comune
Goki.ro
Chipsurile de cartofi sunt unul dintre cele mai comune alimente din lume, cu miliarde de pachete consumate in fiecare an.

Mai multe curiozitati

Descopera sectiunile de curiozitati din care face parte aceasta.

Citite in acest moment

Descopera alte lucruri interesante care sunt citite acum de altii.
Yoga poate avea beneficii potențiale pentru sănătate - poate ajuta la tratarea sau reducerea depresiei, stresului, hipertensiunii, problemelor inimii, diabetului, durerii de spate, problemelor de stomac, osteoartritei, sindromului de tunel carpian, astmului și bronșitei.
Porumbul a fost un aliment de bază pentru multe culturi indigene din America de Nord și America Centrală timp de mii de ani înainte de sosirea europenilor. Aceste culturi antice îl foloseau în moduri diverse, inclusiv fiert, măcinat în făină și copt, fiind o parte esențială a dietelor lor.
Pentru a consuma sâmburii de caise, este important să se îndepărteze coaja amăruie. Se pot sparge cu un ciocan sau cu o clește de nuci, se scot miezurile, se spală bine și se usucă la soare sau la cuptor. Atenție: se recomandă consumul moderat, deoarece sâmburii conțin amigdalină, o substanță care poate fi toxică în cantități mari.