Cum este porumbul utilizat în fabricarea produselor cosmetice?

Cum este porumbul utilizat în fabricarea produselor cosmetice?
Goki.ro
Uleiul de porumb este adesea utilizat în industria cosmetică pentru producerea diverselor produse, cum ar fi cremele hidratante, săpunurile, loțiunile și produsele pentru îngrijirea pielii și a părului. Uleiul de porumb are proprietăți emoliente și hidratante, fiind benefic pentru menținerea sănătății și frumuseții pielii.

Mai multe curiozitati

Descopera sectiunile de curiozitati din care face parte aceasta.

Citite in acest moment

Descopera alte lucruri interesante care sunt citite acum de altii.
Cine a inventat arbaleta?

Arbaleta a fost inventata in China, ea constituind arma trupelor puternic blindate.

Chinezii au utilizat, de asemenea, arme chimice si gaze cu aproximativ 2000 de ani inainte de a fi folosite in Europa in timpul primului razboi mondial.

Canalele din Amsterdam se afla pe lista UNESCO. Pe langa acestea, in patrimoniul UNESCO se afla si fortificatiile din jurul Amsterdamului, morile de vant Kinderdijk-Elshout, terenurile polder Beemster, insulele Wadden, statia de pompare de aburi D.F. Wouda si casa Rietveld-Schröde.
Insula mai inalta decat lata

În marea dintre Australia și Noua Zeelandă, există o insulă mai înaltă decât lată.

Numita "Piramida lui Ball", măsoară doar 300 de metri, dar vârfurile acesteia ajung la 562 metri înălțime.

Deși steagul Ungariei a purtat aceleași trei culori încă din 1848, versiunea actuală a steagului a fost adoptată oficial pe 12 octombrie 1957 după revoluția din 1956.

Culorile seamănă cu cele regăsite în stema Ungariei. Albul simbolizează râurile Ungariei, verdele munții și roșu semnifica vărsarea de sânge în timpul multor lupte din Ungaria.