Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Balanta

(23 septembrie - 22 octombrie)
Informatii rapide
  • Planeta: Venus
  • Element reprezentativ: Aer
  • Culori preferate: Verde, Mov si Roz
  • Pietre pretioase: Smaraldul
  • Animale reprezentative: Elefantul
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Balanta

In timp ce noi toti devenim captivati de o singura idee, cei din zodia Balanta au posibilitatea de a vedea si in jurul ideilor, pentru a-si forma o parere mai complexa. Insa, sa ii facem sa ia o decizie rapida si sa se tina de ea… este cu totul alta treaba.

In cercurile sociale, Balanta va lua mereu parte la discutie si le place sa auda mai multe perspective/pareri asupra unui subiect. De mici copii, daca nu agreeaza sufiecient compania prietenilor, au tendinta sa isi creeze amici imaginari care se insumeze toate calitatile dorite de ei.

Avand minti stralucite, le place adesea sa creeze conversatii mai multe cu persoanele in varsta decat cu cei de o seama cu ei.

Precum talerele balantei, lor le place sa echilibreze discutiile si situatiile si sa analizeze binele si raul. Totodata, sunt foarte buni negociatori, avand abilitatea sa ofere atat informatii pro cat si contra asupra unei situatii. Un sfat pentru parinti: daca vreti sa ii aratati ce a gresit sau sa ii indemnati catre o activitate, totul trebuie sa fie pe un ton calm, pentru ca altfel riscati sa iscati confilcte si sa il faceti sa abandoneze orice idee.

Sunt predispusi sa creeze si sa caute frumosul in orice, sa fie inconjurati de el si de optimism.

Fata Balanta

Fetita din zodia Balantei adora sa ii faca pe cei din jur fericiti, apeland la diverse trucuri pentru a obtine acest lucru. Totodata insa, ravneste atat de mult la atentie si afectiune incat poate deveni dificila daca acestea nu ii sunt oferite.

Pentru spatiul personal al micutei Balante este recomandat sa va concentrati pe decoratiuni interesante, culori atragatoare si multe lucruri dragute pentru ca este foarte important sa se simta bine in camera ei. Ea are tendinta sa fie excesiv de generoasa si nu intelege lacomia.

Mare atentie, pentru ca va veti trezi la usa cu diverse persoane care au nevoie de mancare sau ajutor, iar aici este nevoie sa i se impuna niste limite in apropierea de straini.

Cand vine vorba de socializat, petrecerile sunt preferatele ei! Iar daca i se cere ajutorul pentru organizarea unui astfel de eveniment, va fi ocupata pentru cateva luni!

La acest aspect sunt cat se poate de priceputi inca de la varste fragede: se pot ocupa sa creeze de la playlistul pentru petrecere si pana la impunerea unei anumite tinute.

Reclama
Baiatul Balanta

Baiatul Balanta este un pacificator natural pentru intregul camin! Cand este mic, vei putea observa ca incepe sa planga daca in casa sunt situatii stresante sau se ridica tonul. In acest fel ei isi expima nevoia de pace.

Pe masura ce creste, daca observa ca ceva anume a intrerupt armonia din familie, el cauta repede solutiii pentru a solutiona problema.

Totodata, una din cele mai de pret calitati ale sale este aceea ca stie sa fie un bun prieten si ca doreste ca toti din jur sa aiba parte numai de bine. Daca cineva se afla intr-o situatie neplacuta, imediat ii ia parte si ii este alaturi chiar si dupa ce totul s-a rezolvat cu bine.

Are dificultati in a lua decizii pentru ca pune in "balanta" atat de mult informatiile, incat pana sa ia decizia poate deveni confuz. Aici este nevoie ca parintii sa intervina si sa ii ofere un mic "indiciu".

Ca multi copii, ei adora laudele si recompensele, iar pentru ca au un comportament foarte agreabil, parintii au tendinta sa ii rasfete excesiv.

Ce este de admirat la tine?
Te descurci excelent in parteneriate dar si in prietenii, ceea ce inseamna ca te incadrezi la perfectie intr-o echipa!
Carisma si firea cooperanta te indica pentru calmarea apelor atunci cand prietenii discuta in contradictoriu sau chiar se cearta.
Esti cu siguranta un prieten sincer si cei din jur au incredere in tine in a-si impartasi chiar si cele mai ascunse secrete!
Nu in ultimul rand, esti un artist care adora sa deseneze, sa picteze, sa cante sau sa faca orice altceva care implica creativitate.
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
Iti ia prea mult timp sa iei decizii!
De multe ori chiar iti este teama sa iei anumite hotarari asa ca te fastacesti si te ingrijorezi mai mult decat ar trebui.
Devii iritat atunci cand ti se cere sa te razgandesti in ultimul moment!
Ce iti place?
- Sa primesti mesaje si e-mailuri
- Sa iti faci manichiura
- Decoratiuni simpatice
- Sa fii laudat
Ce NU iti place?
- Sa tipi
- Persoanele neingrijite
- Locuri urate
- Sa fii criticat