Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Sagetator

(22 noiembrie - 20 decembrie)
Informatii rapide
  • Planeta: Jupiter
  • Element reprezentativ: Foc
  • Culori preferate: Albastru, Mov si Alb
  • Pietre pretioase: Lapis Lazuli
  • Animale reprezentative: Calul si Cainele
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Sagetator

Cu mintea, cu corpul sau cu spiritul, Sagetatorul va cauta orice placere in Univers si tinta lui este mai sus, mereu mai sus!

Totusi, ceea ce ii va strapunge inima va fi sa ii vada pe cei din jur in durere sau chin, pentru ca au o inima blanda si din acest motiv vor face tot ce le sta in putinta sa ii ajute sa scape de probleme. Dragi parinti, inarmati-va cu rabdare pentru ca acesta este un copil care va va tine in miscare permanenta atat fizica cat si psihica!

Un copil sagetator este mereu popular pentru ca adora sa fie in centrul atentiei si stie cum sa se poarte pentru a-si atinge acest scop. Asa ca daca iti face un desen, e musai sa il lipesti de frigider!

Avand o inima atat de mare, ei nu pot merge nepasatori langa o persoana trista sau aflata in dificultate si astfel prin felul lor de a fi, lasa mereu un semn adanc in inima si in sufletul persoanei de langa.

Inca de la varste fragede, micul Sagetator vede partea pozitiva in viata, sunt luminosi si plini de speranta si imprastie aceasta speranta pe oriunde trec, spre mandria parintilor.

Optimismul lor le usureaza considerabil munca parintilor, cu o singura exceptie: riscurile! Sunt atat de optimisti si tind sa vada doar partea pozitiva a lucrurilor incat risca sa nu vada un eventual pericol.

Ei adora aventura si sa exploreze totul, asa ca sa nu fiti surprinsi daca sare de la un joc la altul, de la o cerinta la alta, etc. Trebuie sa le oferiti cat mai multe optiuni pentru ca ei sa nu devina nervosi, iar ca parinti trebuie sa profitati cat mai mult de somnul de noapte, pentru a va incarca bateriile pentru ziua ce urmeaza.

Ei vor propriul lor spatiu si multa libertate si in nici un caz nu este tipul de copil pe care sa il iei la slujba de Duminica si sa te astepti sa stea locului si sa creada ce spune preotul. Ei trebuie si vor sa isi gaseasca singuri drumul in viata si nu sa li se impuna!

Iar in final, ei va vor spune intotdeauna lucurile in fata, indiferent cat de dure ar fi!

Fata Sagetator

Din momentul in care va invata sa vorbeasca, va scoate pe gura si cele mai "necenzurate" vorbe! Acestea ii vor face si pe parinti sa tresara si se vor trezi obligati sa le ceara scuze rudelor pentru mica lor impertinenta.

Nu trebuie sa va suparati pe ea pentru aceste iesiri ci trebuie sa ii explicati cu calm si sa o indrumati usor spre diplomatie; ea face asta pentru ca pur si simplu nu tolereaza minciunile si ascunzisurile si trebuie cu orice pret sa spuna lucrurilor pe nume.

Veti observa ca micuta vede lucrurile exact asa cum sunt si de aceea raspund in consecinta. Desi se simte foarte legata de familie, are si o puternica dorinta de libertate!

Uneori afiseaza si o doza de independenta matura, simte totul foarte puternic si are tentinta sa se zbata singura cu aceste sentimente. In aceste momente se va retrage sa mediteze adanc asupra lucrurilor, si parintii trebuie sa trateze aceste momente ca pe o "pauza personala".

Un lucru poate nu prea agreat de unii parinti, este faptul ca fata Sagetator adora sa cheltuie bani! De indata ce isi primeste alocatia isi va face lista de shopping, singurul caz in care economiseste este pentru o eventuala excursie.

Reclama
Baiatul Sagetator

Un aventurier innascut, va prelua orice oportunitate pentru a o transforma intr-o adevarata explorare, asa ca sa nu fiti surprinsa daca atunci cand deschideti usa dormitorului veti da de un pirat sau de omul ce a pasit pe luna!

Micutul are vise mari iar unele din ele chiar se vor concretiza pe viitor!

Fiind o fire dulce si placuta, veti avea tendita sa il tineti cat mai aproape de dvs, acesta fiind unul lucru deloc favorabil pentru el. El are nevoie de momentele sale de independenta si trebuie sa stiti cand e momentul sa i-o oferiti. Nu va faceti griji, va iubeste in continuare, insa este o lume atat de mare de explorat, incat pur si simplu nu ii poate rezista.

Pe masura ce creste, veti observa cat de adanc gandeste despre materia vietii si va cugeta la intrebari precum "ce este frumusetea?", intrebari la care va cauta raspunsuri cu orice ocazie. Acest tip de intrebari il va face probabil sa tinteasca mai tarziu spre alte religii sau filozofii.

Cand cei din jur va vad copilul Sagetator, vor ramane captivati de comportamentul sau. Are mereu un anumit aer de autoritate si este un conducator cu un ascutit simt al dreptatii si cu o minte stralucita.

Sagetator fiind, are si o limba ascutita si tinde sa intrerupa inoportun anumite momente cu cateva cuvinte usturatoare.

Totodata, daca il fortati sa se tina de anumite programe si termene limita este ca si cum i-ati pune catusele, pentru ca nu ii plac planurile. Fiind impulsiv, ii place sa treaca direct la treaba!

Ce este de admirat la tine?
Esti inzestrat sa vezi ce e mai bun in oameni si nu dai niciodata inapoi cand trebuie sa oferi intelegere si ajutor celor care au nevoie.
De multe ori te pui in pielea altuia ca sa iti dai seama cum se simt ei.
Optimismul tau atinge cote mari si astfel iti ajuti si prietenii sa fie mai deschisi la minte si mai pozitivi!
Adori sa vii cu diferite idei pentru a rezolva diverse probleme si situatii.
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
Pentru ca esti un semn de foc, era de asteptat ca unul din defectele tale sa fie nerabdarea si nervozitatea.
De multe ori te simti ranit daca prietenii nu vad lumea asa cum o vezi tu.
Incearca sa nu mai tii atatea predici....prietenii tai au parte de suficiente la scoala!
Ce iti place?
- Parfumurile
- Sa primesti invitatii
- Sa fii laudat
- Sa ii ajuti pe altii
Ce NU iti place?
- Costumele la patru ace
- Sa faci promisiuni
- Sa fii prea mult in acelasi loc
- Ca sinceritatea sa iti fie pusa ala indoiala