Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Taur

(21 aprilie - 20 mai)
Informatii rapide
  • Planeta: Venus
  • Element reprezentativ: Pamant
  • Culori preferate: Albastru Pastelat
  • Pietre pretioase: Topaz
  • Animale reprezentative: Taurul
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Taur

Desi ca simbol, Taurul te duce cu gandul la putere, duritate si forta, ai fi surprins sa afli ca un copil in zodiac Taur este de fapt o fire sensibila, in aproape toate privintele.

Sensibilitatea le accentueaza si toate simturile: miros, gust, vaz, auz si simtul tactil. Asa ca ceea ce multi din noi omitem, Taurul vede, aude, miroase, simte si atinge in acelasi timp! Dupa ce experimenteaza cu toate simturile anumite lucruri, copilul Taur isi alege cu repeziciune favoritul: fie in materie de muzica, mancare, flori, mirosuri, etc.

Fiind firi echilibrate si inradacinate, este foarte probabil ca anumite lucruri preferate din copilarie, sa le prefere si pe tot parcursul vietii.

Copii din zodia Taur se vor imbolnavi rar si in general au sanatatea puternica si o minte competenta. Combina aceste insusiri cu o dispozitie blanda, naturala si vei obtine copilul ideal, care este cel din zodia Taur.

Inca de la varste fragede, micul Tauras iubeste soarele si aerul proaspat, iar daca parintii detin si o gradina in care cel mic sa isi petreaca timpul, va fi cu siguranta extreme de fericit. Iar cei ce locuiesc in apartamente, ideal este ca acesta sa fie amenjat cu flori pe care Taurul le indrageste de mic si pentru care are un talent innascut sa le ingrijeasca.

Pe de alta parte, de indata ce va invata sa numere, va fi un mic bancher, fiind si cea mai practica zodie. Pentru personalitatea lor, banii sunt o patura de protective, iar daca i se da o alocatie, economiile sale vor creste considerabil.

Totodata, acest semn zodiacal este mereu in intarziere, nu simt niciodata nevoia sa se grabeasca sau sa respecte un program fix. Aceste lucruri se vor inrauti la copii daca li dau sarcini mai multe decat pot duce.

Cat despre spatiul personal, micutii Tauri mizeaza pe comfort si intimidate, nu agreeaza schimbarile prea dese ale decorului camerei si de asemenea nu le plac schimbarile in rutina lor personala, locurile straine sau musafirii necunoscuti.

Continuitatea si ritualurile fac parte din zona de comfort a Taurului, iar orice schimbare are nevoie de timp de pregatire pentru a fi acceptata. Desi sunt incapatanati, sunt foarte devotati familei si prietenilor, nu se razgandesc usor si nu intotdeauna raspund pozitiv autoritatii.

Totodata, pot deveni foarte rapid agitati si distructivi asa ca cel mai bine sa incercati sa vorbiti calm cu un copil Taur cand greseste, decat sa il pedepsiti fara a-i acorda dreptul la replica. Cel mai bine intelege ce a gresit atunci cand i se explica cu calm si afectiune. Asa ca, daca vedeti ca incepe sa "scoata fum pe nari", sa stiti ca cel mai bine il calmati cu o imbratisare.

Fata Taur

Fetita din aceasta zodie isi arata caracterul de Tauroaica inca de la inceput. Daca nu ii place mancarea de bebelus care i se ofera, nici cele mai insistente "avioane" cu lingura nu o vor face sa deschida gura.

Incapatanarea este principala caracteristica cu care parintii unei fete Taur vor avea des de a face. Probabil veti avea tendita sa insistati pana cand veti observa ca cea mica nu da nici un semn de "pace". Tot ce va trebui sa faceti este sa schimbati foaia si sa incercati noi trucuri de convingere, pana la urma unul din ele trebuie sa functioneze! Totusi, nu va epuizati energia pentru lucruri marunte ci pastrati-o pentru cele cu adevarat importante. Veti avea nevoie!

In domeniul social, fata Taur se comporta foarte bine cu persoanele cunoscute, ii plac imbratisarile de la rude, familie si prieteni si ii place sa asculte povesti.

Desi mica si dragalasa, in ea se ascunde o maturitatea mai avansata decat la unele zodii. Ce ii mai displace fetitei din aceasta zodie sunt lucrurile neasteptate din care fac parte chiar si zgomotele neobisnuite sau mirosurile ciudate.

Ii place in schimb ca totul sa fie previzibil, iar daca parintii stiu ca va urma o schimbare, trebuie sa ii ofere mult timp de acomodare, cum ar fi o numaratoare inversa notata in calendar. Acest fapt ii va da sentimentul de mai multa siguranta.

Desi este o fire atletica, sportiva, atunci cand rutina fizica se incheie, trebuie urmarita dieta, pentru ca au tendinta sa manance excesiv si in special dulciuri cand intervine sedentarismul.

Ca si adolescenta, vei observa ca are un talent la flirt, insa va trebui invatata sa isi foloseasca trucurile doar intr-un mod pozitiv.

Reclama
Baiatul Taur

In ceea ce priveste incapatanarea, baiatul Taur nu face exceptie. Probabil de multe ori vei incerca variante de convingere cu el pana cand singur vei ceda.

Totodata, si cu baietii din aceasta zodie functioneaza de multe ori metoda imbratisatului mai degraba decat cea a pedepselor. Bucuria din sufletul baiatului Taur vine doar din sentimente reale de afectiune, avand tendinta sa fie foarte atasat de mama.

In cercurile de prieteni, baiatul din aceasta zodie va fi mereu pe primele locuri in ceea ce priveste activitatile fizice, in schimb nu agreeaza prea mult sa fie in centrul atentiei.

Rutina sa este previzibila si constanta si vai de cel care incearca sa o intrerupa.

Ce este de admirat la tine?
Esti o persoana glamour din fire si din acest motiv adori sa arati si sa te simti cat mai bine cu putinta!
Acorzi foarte mare atentie detaliilor si esti de asemenea cat se poate de concentrat pe orice proiect il ai de indeplinit.
Esti unul din putinele semne zodiacale cu o personalitate foarte calma si care reuseste sa ii faca pe toti cei din jur sa se simta in largul lor.
Esti demn de admiratie datorita calmului de care dai dovada si loialitatii fata de prieteni pe care nu i-ai schimba pentru nimic in lume.
Pentru ca esti demn de incredere si o fire iubitoare, nu vei fi niciodata singur ci vei avea intotdeauna prieteni pe care sa te bazezi!
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
Ca un taur pamantean ce esti, ai tendinta sa devii foarte usor stanjenit de diverse situatii!
Uneori iti ia prea mult timp sa iei o decizie si din acest motiv nu actionezi cu rapiditate atunci cand trebuie si de multe ori risti sa pierzi oportunitati!
Iubesti lucrurile frumoase insa nu uita: trebuie sa muncesti mult pentru a le merita!
Nu in ultimul rand, poti deveni mult prea incapatanat, ca doar nu fara motiv esti Taur, nu?
Ce iti place?
- Sa ai mereu bani la pusculita
- Materialele matasoase si blanurile
- Sa mananci mancare de calitate
- Sa te misti cu incetinitorul
Ce NU iti place?
- Sa fii deranjat cand te concentrezi
- Materiale ruguroase si incomode
- Sa iti schimbi rutina
- Sa fii grabit de cineva