Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Varsator

(20 ianuarie - 18 februarie)
Informatii rapide
  • Planeta: Uranus si Saturn
  • Element reprezentativ: Aer
  • Culori preferate: Mov si Galben Pal
  • Pietre pretioase: Topaz si Safir
  • Animale reprezentative: Paunul si Vulturul
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Varsator

Aceasta zodie este de fapt semnul de apa deghizat in semnul de aer. Si ce se intampla cand apa se amesteca cu aerul?? Inseamna ca vine furtuna!

Micul "purtator al apei" ravneste dupa adrenalina si libertate. Este bine sa le dati activitati precum coloratul, insa acestea nu ii vor tine preocupati pentru mult timp, pentru ca imediat cer o schimbare, o activitate diferita.

Datorita intelectului lor sporit, o carte buna le poate capta atentia insa acea carte trebuie sa fie foarte bine scrisa si plina de intrigi si exploatari. Puneti o muzica dansabila, lasati-i sa aleaga un sport care sa ii implice suficient aptitudinile fizice si veniti cu idei de jocuri de vanatoare sau de descoperit comori si pentru ei veti fi parintii anului!

Ei nu sunt foarte mofturosi in privinta activitatilor, atata timp cat acestea nu implica statul prea mult pe scaun. Copiii Varsatori sar de la un lucru la altul, de multe ori lasand lucrurile pe jumatate terminate. Eventual vor reveni la punctul A, dar intre timp mai sunt de rezolvat punctele B, C,.., Z!

Ca parinti de copil Varsator, pregatiti-va sa aveti casa vraiste pe masura ce ei cauta sa exploreze si sa demonteze totul pentru a vedea ce se afla inauntru. Nu va panicati! Vestea buna este ca sunt destul de priceputi cu instrumentele, iar ceasul va functiona chiar mai bine dupa reasamblare.

In ceea ce priveste latura sociala, se imprietenesc repede cu diverse categorii de oameni, folosindu-se de simtul umorului ca si nota de introducere. Insa, ei nu empatizeaza cu drama si pot parea astfel superficiali. Din acest motiv, ei par sa fie insensibili si cu persoanele pe care le iubesc cel mai mult.

Ceea ce le mai place mult Varsatorilor este calatoria, sa exploreze locuri necunoscute.  Asa ca din adolescenta ii veti vedea cu rucsacul facut, gata sa plece in excursii, parand ca vor sa ia lumea in propriile lor maini.

Fata Varsator

Daca aveti o fata Varsator, veti vedea rapid cum prietenii vin in numar mare sa se joace cu ea, datorita carismei sale naturale.

Ii place rutina, insa nu cea a parintilor, ci propria ei rutina si o veti vedea adesea facand aceleasi lucruri cam la aceeasi ora. Rutina ii ofera un sentiment de siguranta si continuitate. De indata ce poate merge de-a busilea, ea va cerceta fiecare colt in cautare de comori, fie ele sub forma de panza de paianjen sau o jucarie prafuita.

Daca aveti nevoie sa o disciplinati, va trebui sa apelati la conversatii inteligente, cu informatii precise. Totodata, nu trebuie sa ii vorbiti de sus in aceasta situatie, pentru ca de indata se va inlatura de la discutie. Asa ca celebra fraza "Am dreptate pentru ca sunt mama ta" nu va functiona in veci!

In plus, pare sa se ghideze dupa vorba "Daca te supui tuturor regulilor, pierzi toata distractia", asa ca parintii trebuie sa gaseasca diverse perspective pentru ca ea sa se supuna anumitor reguli.

Reclama
Baiatul Varsator

Baiatul Varsator se poate afla pe calea spre maretie, insa aceasta cale si-o va forma singur dupa propriile principii si gandiri si nu bazat pe ce face toata lumea.

O mica problema pentru parinti va fi sa il trezeasca dimineata, de aceea este important sa stabileasca o rutina de seara care sa il ajute sa tina pasul cu frecventa vietii.

Totodata, parintii pot avea de lucru cu dezvoltarea mentala a copilului lor. Are un stil characteristic in a sari de la punctul A la punctul Z, lasandu-I sa se intrebe si sa incerce sa isi dea seama ce s-a intamplat de fapt intre aceste puncte extreme.

Aceasta activitate mentala se aplica si in cazul curiozitatii, asa ca daca sunteti intr-o padure, sau intr-un loc necunoscut este bine sa nu-l scapati din ochi.

Mintea le depaseste trupul, se vor angaja in activitati si jocuri care ii vor face sa piarda notiunea timpului si par ca pur si simplu nu se pot abtine sa nu intarzie! Asta nu inseamna ca sunt nerespectuosi, ci pur si simplu este o caracterictica adanc sapata in ADN-ul lor.

In schimb insa, fiind o fire sociabila, inseamna ca locuinta parintilor va fi mereu plina de prieteni.

Ce este de admirat la tine?
Nu conteaza ca sunt scunzi, inalti, bogati, saraci sau chiar de la capatul lumii, pentru ca tu iti iubesti prietenii pentru ceea ce au in suflet.
Crezi cu tarie in pace, iti doresti ca toata lumea sa se inteleaga bine si ai merge pana in panzele albe pentru a indeplini acest lucru.
Esti o persoana destul de creativa si totodata inventiva.
Multi prieteni te considera ca fiind cel mai bun!
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
De multe ori te lasi influentat de suparari si crezi ca problemele tale sunt cele mai importante din lume asa ca esti ranit cand un prieten nu iti este alaturi asa cum te asteptai.
Ai atat de multe idei bune, insa asigura-te ca le impartasesti cum trebuie!
Ce iti place?
- Sa inventezi lucruri noi
- Surprizele
- Sa visezi cu ochii deschisi
- Hainele vintage
Ce NU iti place?
- Oamenii care ies in evidenta
- Sa urmezi reguli
- Oamenii anticipabili
- Sa imprumuti