Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Leu

(23 iulie - 22 august)
Informatii rapide
  • Planeta: Soarele
  • Element reprezentativ: Foc
  • Culori preferate: Galben si Portocaliu
  • Pietre pretioase: Ochi-de-pisica
  • Animale reprezentative: Leul
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Leu

Micutii Lei adora sa se simta conducatori si sa aiba "subordonati". Ei supravegheaza terenul de joaca si in acelasi timp ofera multa afectiune celor apropiati, de incredere.

Acestia au asadar si o latura sensibila si se vor simti foarte afectati daca simt ca v-au dezamagit; iar voi ca parinti, trebuie sa le aratati ca ii iubiti asa cum sunt si nu cautati perfectiunea intruchipata.

Copiii din zodia Leu raspund foarte bine la laude! Acest fapt le aduce o bucurie imensa si ii umple de energie.

Oriunde se afla ii veti vedea in fruntea tuturor incercand sa ii conduca, sa le ordone si sa ii organizeze, fie in simple jocuri de copii, competitii scolare sau voluntariat insa acest fapt uneori creeaza conflicte. Dupa cum v-ati dat seama, ei accepta cu greu autoritatea. Este probabil ca unii parinti sa se confructe cu o mica "lupta" atunci cand vine vorba de teme si invatat.

In ceea ce priveste ordinea din casa, trebuie sa ii dati sarcini importante pentru ca el sa le faca, pentru ca rareori va accepta sa faca lucruri mici, inutile. In plus, daca greseste cu ceva, mustrati-l in privat, pentru ca tine foarte mult la mandria sa.

Si in final, aveti mare grija la cuvinte, daca ii suparati, vor fi mereu gata sa scoata ghearele si cu greu vor uita niste cuvinte apasatoare.

Fata Leu

Fetitele Leu au mereu tendinta sa vocifereze cand ceva nu le convine, insa ele de fapt sunt firi sensibile si tot acest spectacol este sustinut pentru a ascunde realele emotii.

Mai tarziu va veti da seama ca sunt niste luptatoare si au mereu tendinta sa se zbata, in special cele care nu au avut parte de relatii tocmai sanatoase.  Ca si parinti, este recomandat sa le aratati dovezi de dragoste si afectiune pentru ca mai tarziu sa nu se fereasca de angajamente in relatii.

Fetele Leu tind sa aiba prea multa incredere in sine, insa daca aceasta incredere este bine indrumata, mai tarziu le vor ajuta sa isi atinga scopurile in pasiunile sale.

Simtindu-se deja ca o regina a junglei, ii place sa ii intimideze pe cei din jur, fapt care nu este intotdeauna benefic pentru ea. Fata Leu va rade cu voce tare, va trai din plin si va iubi cu pasiune, insa sa nu credeti ca nu stie sa ii foloseasca "ghearele" la fel cum isi foloseste inteligenta.

Per total, ea isi face prieteni cu mare usurinta, este loiala si va ierta aproape orice, mai putin minciunile.

Reclama
Baiatul Leu

Sa se ridice Cortina! Daca aveti un baietel in aceasta zodie, el va adora "scena", mai exact atentia desavarsita. Asadar, daca i se ofera ocazia sa fie in centrul atentiei, el va accepta cu mare bucurie. Inca de mici acestia au tendinta sa fie usor aroganti si sa dea ordine, iar Dvs. ca parinti trebuie neaparat sa ii sfatuiti ca nu intotdeauna aceste actiuni au finaluri pozitive.

Ce trebuie sa stiti ca parinti este ca apreciaza foarte mult mancarea buna, iesitul la restaurante precum si hainele de calitate.

Ei au o inima foaarte mare insa nu intotdeauna si o buna gandire si nu mereu este constient de pericolele ce il pasc. Unele persoane din jur, tovarasi de joaca tind sa profite de generozitatea lor, iar daca el isi da seama, lucurile nu se vor termina cu bine.

Daca este bine crescut, un baiat Leu va sti mereu sa fie galant, sa se poarte frumos cu iubita sa desi este foarte probabil sa fie si o persoana foarte geloasa daca simte ca nu detine pe deplin controlul.

Ce este de admirat la tine?
Ai deseori o dispozitie vesela si insorita ceea ce atrage numai parti pozitive!
Esti o fire distractiva si jucausa si adori sa stai in preajma persoanelor care iti trezesc la maximum interesul.
Intotdeauna insufletesti o petrecere si esti un bun conducator de distractie!
Esti unul din putinele persoane care incurajeaza cu adevarat si ambitia te pune la munca grea pentru a reusi in viata!
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
Adori sa fii observat, sa fii mereu in centrul atentiei!
Desi este bine sa fii evidentiat, tu ai tendinta sa exagerezi si chiar sa te enervezi daca altii nu apreciaza ce ai facut.
Ii lauzi mult pe cei din jur, insa doar cu scopul ca laudele sa iti fie inapoiate.
Un mic sfat: nu te simti ranit daca ceilalti nu te sufoca cu complimente....in interiorul lor ei stiu ca esti o persoana extraordinara!
Ce iti place?
- Sa fii activ
- Multe complimente
- Haine mereu la moda
- Sa umbli creanga
Ce NU iti place?
- Sa fii plictisit
- Sa se faca glume pe seama ta
- Moda anului trecut
- Sa fii inchis