Warning: Use of undefined constant f - assumed 'f' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/goki/public_html/horoscop/include/pages/error.inc.php on line 1

Horoscop Rac

(22 iunie - 22 iulie)
Informatii rapide
  • Planeta: Luna
  • Element reprezentativ: Apa
  • Culori preferate: Galben si Portocaliu
  • Pietre pretioase: Chihlimbar
  • Animale reprezentative: Racul si Broscuta Testoasa
Reclama
Personalitate si caracteristici copilul Rac

Visatori innascuti, copiii din zodia Racului adora sa isi creeze o lume a lor din imaginatia bogata cu care sunt inzestrati. Probabil cei mai sensibili dintre toate semnele de apa, Racii pot parea uneori ca nu fac parte din aceasta lume si tind sa isi creeze propriul univers pentru ca asa este mai sigur. Asa ca, micutii Raci par a fi spirite diafane printre atatea creaturi pamantene.

Vor iesi cu drag din caparacea lor pentru a se juca si a dansa, dar se vor intoarce imediat in lumea lor daca apare si cel mai mic motiv de nesiguranta sau discordie. Nefiind o fire extreme de sociala, micutul va indragi mai degraba momentele petrecute cu o carte in mana sau un film bun, decat prezenta altora in jur.

Cand se afla intr-un grup, nu ii atribuiti sarcini de leader/conducator, pentru ca nici initiativa nu este punctul lor forte.

Copilul Rac este greu de citit, nu isi afiseaza usor emotiile si sentimentele, fiind adesea timizi si precauti. Parintii trebuie sa caute metode eficiente pentru a-I ajuta sa isi deschida sufletul si sa nu isi mai faca atatea griji de rezultate unor actiuni. In plus, ceea ce pare sa agreeze intr-o zi, este foarte probabil ca in a 2-a zi sa nu ii mai placa si  a doreasca pur si simplu sa fie singuri.

Multi Raci par sa se simta mai bine in compania parintilor sau a altor adulti din simplul fapt ca le ofera mai multa siguranta. Cum partenerii de joaca de varsta lor tind uneori sa fie necugetati si sa jigneasca, aceste cuvinte pot lovi micutul Rac ca o sageata!

Totodata le place sa aiba grija de cine are nevoie, iar daca nu te simti bine, micul Rac va incerca de indata sa te ingrijeasca si sa te ajute sa iti revii. Per total, parintii micilor Raci trebuie sa fie mereu prezenti cand copilul lor sufera o dezamagire, un moment de teama sau panica si sa le ofere cea mai calda imbratisare si consolare.

Fata Rac

Daca sunteti norocosii parinti ai unei fetite Rac, vei indragi de indata situatia create de aceasta, care isi doreste mereu pace si armonie in familie si camin. Singura problema o reprezinta variatiile sale emotionale si veti avea nevoie de ceva rabdare in special pentru a descifra schimbarile sale in ceea ce priveste sentimentele.

Ea are nevoie doar de 1-2 persoane care sa o faca sa simta ca poate avea incredere in ele, insa daca simte respingerea se va retrage cat ai clipi in "carapacea" ei.

Adora rutina, asa ca parintii vor avea o bulina alba din partea ei daca se tin de aceleasi activitati zilnice. Fetita Rac nu este o fire impulsiva si gandeste totul pana la cel mai mic detaliu inainte de a actiona sau vorbi.

Creativitatea si iubirea de arta nu le lipseste, asa ca fara indoiala cea mica va tinde spre fotografie, pictura, gatit sau dans. Acest fapt le va ajuta in dezvoltarea emotionala asa ca trebuie incurajata.

Desi sensibile, ele pot fi si foarte incapatanate, iar odata ce isi afiseaza o parere poate astepta chiar si o vesnicie, numai ca tu sa ii spui ca esti de acord cu ea. 

Reclama
Baiatul Rac

Baiatul Rac este mai degraba timid si secretos, spre deosebire de ceilalti baieti in general. Cateodata este greu si pentru cel mai patrunzator parinte sa il poata citi. Iar in ceea ce priveste acomodarea, chiar si de rudele apropiate ii va fi greu sa se ataseze.

Mintea ii merge brici, este o fire miloasa si puternic condusa de emotii. El de asemenea doreste sa domine pacea si armonia in familie si poate fi serios afectat de certuri si scandaluri intre parinti. In aceasta situatie se va retrage in cotisorul sau iar cand va reiesi la "suprafata" o va face incet si precaut.

Micul Rac este condus si de sentimentul de posesie, fiind foarte protector cu lucurile sale. Iar cand vine vorba de shopping, este ideal sa il luati cu dvs, sa isi aleaga ceea ce ii place si nu sa ii cumparati lucuri dupa gusturile voastre.

El creeaza o legatura foarte puternica cu mama sa si este foarte loial intregii familii. Vulnerabilitatea lui atrage multe legaturi, de aceea trebuie sa el sa aiba grija in alegerea prietenilor.

Ce este de admirat la tine?
Una din cele mai mari calitati ale tale este aceea ca esti o persoana blanda si tii la prietenii tai ca la membrii familiei.
Esti o fire rabdatoare, blanda si plina de compasiune pentru cei din jurul tau si esti cu siguranta primul care ofera o imbratisare unui prieten la necaz.
Nu treci niciodata cu vederea problemele celor apropiati si iti pasa cu adevarat atunci cand unul din ei se afla intr-un impas.
Un fratior mai mic ar simti cu adevarat dragostea si protectia ta pentru ca iti iubesti enorm familia!
Reclama
Ce este mai putin de admirat la tine?
Ca si semn al racului, ai tendinta sa fii cel mai timid din grup cu toate ca de multe ori eviti sa iti arati aceasta latura.
Timiditatea se poate transforma intr-o problema atunci cand iti doresti ceva foarte mult dar iti este teama sa ceri sau sa afirmi.
Nu de putine ori te alegi cu sentimentele ranite si in loc sa incerci sa rezolvi problema, o lasi sa se acumuleze in interiorul tau pana la refuz.
Iti este recomandat sa iti infatisezi sentimentele insa mare atentie la schimbarile de dispozitie!
Ce iti place?
- Ca prietenii sa isi aminteasca de ziua ta de nastere
- Sa pastrezi un album de fotografii
- Imbratisarile
- Sa colectionezi obiecte
Ce NU iti place?
- Cei care uita nume si date
- Sa gestionezi o criza/problema
- Tipetele
- Sa pierzi lucruri