Cate limbi se vorbesc in India?

Cate limbi se vorbesc in India?
Goki.ro
Se estimează că peste 850 de limbi sunt vorbite zilnic în India și că există peste 1600 de limbi care sunt cunoscute în țară.

Mai multe curiozitati

Descopera sectiunile de curiozitati din care face parte aceasta.

Citite in acest moment

Descopera alte lucruri interesante care sunt citite acum de altii.

China apartine continentului Asiei.

Tarile vecine cu China: Afganistan, Bhutan, Birmania, India, Kazahstan, Coreea de Nord, Kargazstan, Laos, Mongolia, Nepal, Pakistan, Rusia, Tadjikistan si Vietnam.

Abraham Lincoln a răspuns unui critic care pune la îndoială emanciparea scriind: „Dacă aș putea salva Uniunea fără a elibera niciun sclav, aș face-o și dacă aș putea salva eliberând toți sclavii, aș face-o și dacă aș putea salva eliberându-i pe unii și lăsându-i pe alții în pace, aș face și asta.
Cand este ziua internationala a cafelei?

Prima data oficiala cand a fost serbata Ziua Internationala a Cafelei, a fost 1 octombrie 2015.

Aceasta zi a fost stabilita de Organizatia Internationala a Cafelei si lansata la Milano.

In Romania, ziua cafelei se serbeaza pe 29 septembrie.

Cate planete orbiteaza Soarele?

Mulți cred că există 9 planete care orbitează în jurul Soarelui în sistemul nostru solar. Cu toate acestea, din 2006, exista oficial doar 8 planete reale, deoarece Pluto este clasificat ca Planeta pitică.

Acestea sunt Mercur, Venus, Pământ, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun.

De ce are Brad Pitt interdictie in China?

Brad Pitt are interdictie de a merge in China dupa ce a jucat in filmul "7 ani in Tibet" (1997).

Filmul ilustreaza preluarea controversata a Chinei asupra Tibetului si aspra guvernare chineza din tara.

Da, dulceața de caise verde este o specialitate culinară tradițională din anumite regiuni ale României, precum Oltenia și Moldova. Se prepară din caise verzi, zahăr și lămâie, având o aromă acrișoară și răcoritoare.
Albert Einstein a lucrat la multe alte teorii si proiecte importante, cum ar fi: deformarea luminii datorita gravitatii, teoria cuantica a miscarii atomice in solid, miscarea browniana, o explicatie pentru actiunea capilara si multe altele.

Crusta Pământului constă din 32% fier, 30% oxigen, 15% siliciu, 14% magneziu, 3% sulf, 2% nichel - care totalizează 96%. Celelalte 4% sunt alcătuite din urme de calciu, aluminiu și alte elemente diverse.

Crusta este alcătuita din plăci diferite care plutesc permanent pe mantaua Pământului (se deplasează la aceeași viteză cu creșterea unghiilor unei persoane).