Rata divortului in India?

Rata divortului in India?
Goki.ro
Doar aproximativ 1 din 100 căsătorii în India se termină cu divorț, una dintre cele mai scăzute rate din lume.

Mai multe curiozitati

Descopera sectiunile de curiozitati din care face parte aceasta.

Citite in acest moment

Descopera alte lucruri interesante care sunt citite acum de altii.

Mantaua Pamantului este compusă din 44,8% oxigen, 21,5% siliciu și 22,8 magneziu, deși conține, de asemenea, urme de fier, aluminiu, calciu, sodiu și potasiu. Totuși, aceste elemente sunt legate între ele în rocile care alcătuiesc mantaua Pământului.

Manta este cel mai mare strat al Pământului, cu o grosime de aproximativ 2970 km - reprezintă aproximativ 84% din volumul total al Pământului.

Ce temperaturi sunt pe Luna?

Temperatura pe Lună variază semnificativ, în funcție de locație și de momentul zilei lunare.

Media temperaturii pe Lună este de aproximativ -23°C. Totuși, temperaturile pot varia semnificativ de la această medie:

  • Zonele expuse la soare pot ajunge la temperaturi de peste 120°C în timpul zilei lunare. Lipsa atmosferei pe Lună face ca radiația solară să încălzească rapid suprafața.
  • Zonele aflate în umbră pot avea temperaturi de până la -230°C în timpul nopții lunare. Lipsa atmosferei face ca, odată ce soarele nu mai luminează o zonă, aceasta să se răcească rapid.
Porumbul este utilizat într-o varietate de produse alimentare, inclusiv făină de porumb, ulei de porumb, popcorn, sirop de porumb, făină de porumb și produse de patiserie și deserturi. Aceste produse oferă o gamă largă de opțiuni culinare și sunt consumate în întreaga lume în diferite culturi și bucătării.
Abraham Lincoln a răspuns unui critic care pune la îndoială emanciparea scriind: „Dacă aș putea salva Uniunea fără a elibera niciun sclav, aș face-o și dacă aș putea salva eliberând toți sclavii, aș face-o și dacă aș putea salva eliberându-i pe unii și lăsându-i pe alții în pace, aș face și asta.

Aceeași apă care a existat pe pământ cu milioane de ani în urmă este încă prezentă astăzi.

Apa din robinetul dvs. ar putea conține molecule baute de dinozauri.

Chiar daca a fost intr-un fel ciudat, un pic cam timid si un pic greu de inteles, in 1915 a zguduit lumea cu Teoria Relativitatii.

In 1919, teoria a fost probata printr-un experiment, devenind celebru practic peste noapte.