
Ce se intampla cu Soarele in timp?

După ce Soarele a trecut prin faza Giganticei Rosii, straturile sale exterioare vor fi evacuate deoarece nucleul continuă să se micsoreze.
Acest proces este cunoscut ca o nebuloasă planetară și este definit ca o coajă de gaz fierbinte care este expulzată de la stea si care trece prin ultimele sale etape de evoluție.
Mai multe curiozități
Descoperă categoriile de informații din care face parte această..Descoperă alte lucruri interesante care sunt citite in acest moment

Primul permis de conducere din lume a fost eliberat în Germania, în 1888, pentru Karl Benz, inventatorul automobilului modern.
Permisul a fost necesar deoarece locuitorii din Mannheim s-au plâns de zgomotul și fumul produs de mașina sa. Autoritățile i-au emis un document oficial, permițându-i să conducă legal.
Acest eveniment a marcat începutul reglementării conducerii auto, iar Germania a devenit un pionier în legislația rutieră.

Tyrannosaurus rex avea picioarele din spate uriase, dar “mainile” minuscule din fata nu erau mult mai lungi decat bratele umane.
In prezent este unul din cei mai renumiti dinozauri.
Pe 20 iulie 1969, Neil Armstrong, comandantul misiunii Apollo 11, a făcut primii pași pe Lună, un eveniment istoric care a marcat o piatră de hotar în explorarea spațiului cosmic. Această realizare remarcabilă a fost posibilă datorită efortului extraordinar al:
- oamenilor de știință
- inginerilor
- și astronauților
care au dezvoltat tehnologii inovatoare și au depășit numeroase provocări. Programul Apollo, inițiat de președintele John F. Kennedy, a avut ca scop trimiterea unui om pe Lună înainte de sfârșitul deceniului 1960.
După mai multe misiuni pregătitoare, Apollo 11 a fost lansată pe 16 iulie 1969, având la bord pe Neil Armstrong, Buzz Aldrin și Michael Collins. După un zbor de patru zile, modulul lunar Eagle a aterizat pe Lună, permițându-le lui Armstrong și Aldrin să exploreze suprafața lunară timp de aproximativ două ore și jumătate.
Călătoria omului pe Lună a fost nu doar o realizare științifică, ci și un simbol al spiritului de explorare și al capacității umane de a depăși limitele.

Testiculele bărbaților atârnă sub trupurile lor, deoarece sperma moare la temperatura corpului.
Fiind "afară", temperatura este mai mică cu 2-3 grade.