Citate de Leonardo DiCaprio

Descopera doisprezece vorbe celebre ale lui Leonardo DiCaprio. Cuvinte memorabile despre schimbare sau prietenie, singuratate spuse Leonardo DiCaprio. Descopera si top filme cu Leonardo DiCaprio.
"O persoană care a trecut prin ceva care a schimbat-o într-un mod atât de drastic, nu va mai putea fi niciodată persoana care a fost în urmă cu ceva timp."
"Am nevoie de un prieten care să călătorească împreună cu mine. Am nevoie de cineva care să mă aducă cu picioarele pe pământ, să îmi spună cine sunt cu adevărat. Este greu să fii singur."
"Lucruri pe care banii nu le pot cumpăra: bunele maniere, integritate, respect, încredere, răbdare, eleganţă, iubire, bunul simţ."
"Tu eşti singura persoană care poate face o schimbare. Nu da vina pe nimeni pentru ce se întâmplă."
"Dacă poţi face ceea ce îţi place şi eşti fericit, eşti mai norocos decât milioane de oameni."
"Îmi dau seama că nu pot schimba cursul istoriei. Dar nici nu voi sta cu mâinile în sân."
"Nu sunt genul de persoană care vrea să iasă în evidenţă. Îmi place singurătatea."
"Ucide-i cu succes şi îngroapă-i cu un zâmbet!"
"Să crezi în dragoste, să fii gata să renunţi la orice pentru ea, să fii dispus să îţi rişti viaţa pentru ea... este tragedia capitală."
"Dragostea la prima vedere? Cred întru totul în ea! Trebuie să-ţi păstrezi credinţa. Cui nu i-ar plăcea ideea că ar putea vedea mâine pe cineva care ar putea fi dragostea vieţii sale? Este foarte romantic."
Reclama
"Nu trebuie să impresionezi pe nimeni în această viaţă. Trăieşte aşa cum vrei."
"Îmi place să pot interpreta un personaj şi să joc multe alte situaţii pe care nu pot şi nu le fac în viaţa mea obişnuită de zi cu zi."